sunnuntai 10. elokuuta 2014

Dream Home - Bedroom

Dream home - bedroom

Makuuhuone
Tämä huone on mulle varmaan tärkein kaikista, ja sen sisustukseen olisi monia ideoita. Haluaisin hieman väriä, mutta ei liikaa sekä tummanruskeaa mutta myös valkoista ja hopeaa. Yritäppä siitä sillisalaatista jotain järkevää saada aikaiseksi.

Jokatapauksessa haluan kollaasissa olevan lampun tyylisen lampun. Näin Kodin Ykkösessä muistaakseni vähän tuon tyylisiä lamppuja ja todellakin haluan sellaisen makkariini. Sen hankin ja se on varma. Muuten valaistus makkarissa saa mennä pienien yölamppujen ja kynttilöiden varassa. Kynttilälyhdyt olisivat aika kivat yksityiskohdat!

Sänky. Se on se mistä en luovu ja jonka on oltava leveä ja hyvä nukkua. Mielellään jenkkisänky tai edes runkopatja. Leveyttä tulee olla vähintään 140 cm. Mielellään 160 cm. Ajattelin ostaa suoraan kunnon sängyn, joka kestäisi monta vuotta. Siihen joutuu kyllä satsaamaan rahaa aika paljon.

Tuoreet kukat kuuluvat minusta makkariin. Toivottavasti joku joskus toisi minulle sitten kukkia, jotka voisin laittaa vaasiin lipaston päälle. Toivoton romantikko täällä taas moi!

Mikä teille on tärkeintä makuuhuoneessa?

~Taru

2 kommenttia:

  1. Itelläkin on sisustuksessa noit värei vähän sekaisin, onneksi vielä on pysynyt homma kasassa. Mulle makkarissa on tärkeintä sängyn ulkonäkö. Voisin ostaa tuhansia pussilakanoita ja koristetyynyjä. :) Voisin kyllä makuuhuoneeni sisustaa ihan samoilla elementeillä kuin sulla tässä kollaasissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että meillä on samantyylistä makua! Itse pääsen kohta (JEE!!) sisustaa ihan oikeasti ♥ Saa nähdä, tuleeko siitä yhtään mitään :D

      Poista