perjantai 8. elokuuta 2014

Dream Home - Living Room

Dream home - livingroom


Olohuone

Ja unelmakoti postaussarja jatkuu!
Tosiaan aika samanlaisella värimaailmalla mennään myös olkkarissa: vaaleaa, harmaata, beessiä ja hieman väripilkkuja. Ja tottakai hopeisia yksityiskohtia, kuten kynttilänjalkoja sekä lasisia kynttiläkippoja ja Aaltovaaseja. Ei tietenkaan kovin paljoa, mutta lasipinnat jotenkin kuuluvat minusta olohuoneeseen. Tuoreet kukat Aaltomaljakossa näyttävät ihanilta♥

Ja sohva on ehdoton ja pakollinen! Mieluummin luopuisin ruokapöydästä kuin sohvasta. Voi olla, että joudun lähiaikoina tekemäänkin päätöksen tai jonkin kopromissin sohvan ja ruokapöydän väliltä. Joihinkin asuntoihin niitä on vain vaikea saada kunnolla. Pitää varmaan tutustua Herra Mittanauhaan ja ruutupaperiin.

Ja koska syksy saapuu, on kynttilät ostoslistalla. Te tuovat ihanaa lämpöä viilenevään kotiin ja värikkäillä kynttilöillä saa helposti muuteltua huoneen värimaailmaa. Jos pinkki kyllästyttää, vaihtaa turkoosiin ja kohta koko huonekin näyttää ihan erilaiselta!

Iskeekö teihin tällainen sisustustyyli?

~Taru

2 kommenttia:

  1. tykkään! :) voisin itsekin kuvitella sisustavani olohuoneen tuolla tavalla, värimaailma on ihanan hempeä ja rauhoittava, mutta kuitenkin moderni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Meillä on siis sama maku!:) ps. Tuuli, jos haluat nii eti mut facesta ja lisää kaveriksi! Vois joskus törmätä jos toistemme suunnille eksyy:)

      Poista