sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hello Autumn!

asukuva jouIMG_6797
Nyt voi niinkuin sanoa syksyn tulleen. Ilmat ovat jo niin viileitä, että ulkona on pakko pitää (etenkin iltaisin) villatakkia tai jakkua päällä. Itseasiassa eilen illalla jakullakin oli jo viileä olla. Hyi en tykkää yhtään kylmästä!

Tavallaan olen odottanut syksyä ja villatakkikelejä. En siksi malttanut jättää kuvissa esiintyvää villatakkia kaappiin. Oli pakko korkata uusi ja ihana villisKaappini tursuaa lämpöisiä vaatteita, jotka saavat kyllä vielä odottaa käyttöään. Syyskengät pitäisi kyllä hankkia, samoin koululaukku. Ei kouluun mennä ilman suurta, koko omaisuuden sisältävää koululaukkua. Pitääkin ryhtyä etsimään sellaista.

Koska syksy ja pimeys saapuvat pian, päätin taistella vielä tulevia syksyn muotivärejä, mustaa ja harmaata vastaan. Vetäisin ylleni ihan pastellisen asun, vaaleanpunaisen villatakin, minttuisen sifonkitopin sekä vaaleat Dr. Denimit. Aluksi tuntui, ettei asu ollut yhtään minua, vaikka värit ovatkin suuria suisikkejani. Kuitenkin hetken urputuksen jälkeen aloin taas pitämään asusta. Asukuvat eivät olleet ihan parasta laatua, mutta onneksi julkaisukelpoisia (ainakin melkein) löytyi kameran uumenista Huomasi, ettei ollut minun päiväni kameran edessä: tuntui että joka kuvassa oli joko a) silmät kierossa/outo ilme tai b) Asento ryhditön tai muuten vaan omituinen.

Detail-kuvat taasen oli ihan onnistuneita, huomasi kyllä että kuvaaja oli taas parempi kuin itse kuvattava.

jouIMG_6803 jouIMG_6810 jouIMG_6819

Eilen tosiaan vietin päiväni taas töissä, jonka jälkeen lähdin hieman after workeille. Tein taas uuden raflalöydön Kuopiosta (kiitti Sonja vinkistä) jonne menen tässä vielä joku päivä kunnolla syömään, että voin vinkata paikasta teillekin. Eilen en millään jaksanut syödä, sillä töissä tuli mätettyä iso henksuruoka. Keskityin sitten siihen hieman nestemäisempään puoleen. Oli kyllä rentouttavaa viettää aikaa ystävien kanssa pitkästä aikaa, vaikka suurimman osan illasta taisin viettää työkaverini kanssa. Välillä jopa tuntui, ettei kaikkien omien kavereiden kanssa löytynyt juuri sillä hetkellä mitään juteltavaa. Kuitenkin ilta oli varsin mukava, muutamat drinkit ja Marja Tyrnin Munakello-peli (johon hävisin kyllä kaiken) tekivät illasta varsin hauskan. Se munakello peli on hirveän koukuttava ja Tyrnin ilmeille ja jutuille ei vaan voi olla nauramatta!

~Taru

5 kommenttia:

 1. oi ihanan pastellinsävyinen asu!<3 miullakin on kaapissa paljon vanhoja neuleita mutta jotenkin sitä silti tulee joka syksy ostettua aina uusia :D odotankin jo tulevaa palkkaa mistä vihdoinkin pääsen hieman shoppailemaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleet pääsevätkin mukavasti kohta ulkoilemaan! Itselläkin on vanhoja neuleita, mutta on kyllä pakko käydä etsimässä vielä muutama (kymmentä) erilaista neuletta syksyyn ja talveen♥

   Poista
 2. Tykkään ♥♥ Asun värit ovat aivan ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun ansiosta vedin tämän asun loppujenlopuksi päälle♥♥

   Poista
 3. Tuo neuletakki on kyllä aivan ihastuttava!♥ ja värit on kyllä niin söpöt että itsekin vetäisin kyllä päälle ihan milloin vain!

  VastaaPoista