sunnuntai 24. elokuuta 2014

Markkinat

jouIMG_6884 jouIMG_6888 jouIMG_6892 jouIMG_6895 jouIMG_6896 jouIMG_6903 jouIMG_6908 jouIMG_6910

Eilen kävin ennen töitä Kuopion torilla järjestetyillä kansainvälisillä markkinoilla. Ja niin kuin facebookissakin jo teille eilen lupailin, tänään oli siis kuvasaldon vuoro!

Markkinat ovat vielä ilmeisesti tänään menossa ja käydään varmaan Viivin kanssa siellä hieman pyörimässä. Tori oli kyllä ihanan vilkas, tällaisia tapahtumia saisi olla täällä Kuopiossa enemmänkin. Ensi viikolla tänne taisi tulla ne katuruokafestarit (?) jos oikein muistan.

 Kojut tursusivat italialaisia juustoja, valkosipuleita, herkkuja ja vaikka mitä! Oma suosikkikojuni oli kyllä tuollainen Brittikoju, josta ostinkin mukaan raparperi-inkivääri-hilloa. Musta on tullut ihan inkivääri hirmu... Toisena ostoksena lähti mukaan kolmisensataa grammaa toffeeta, omnom ne on hyviä vaikka hampaat kyllä meinaa sulaa!

Eilen itse töissä meni aika myöhään, jonka vuoksi olen tänään ihan koomassa. Pitäisi ryhtyä nyt huomenna pikkuhiljaa pakkaamaan kamoja kasaan, jotta muuttokin olisi helpompi. Huhhuh. Nyt menen kuitenkin juomaan suuren kupin kahvia.

~Taru

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihania kojuja! Toffee oli niiin suussasulavaa ja ihanaista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ihana että lähdit mukaan :)<3 toffee on nannaa!

   Poista
 2. tuollaiset markkinat on kyllä kivoja, tännekin tulee varmaan taas jotkin syysmarkkinat lähiaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä:) toivottavasti tulee, että pääset sinäkin nauttimaan markkinatunnelmasta:)

   Poista