lauantai 16. elokuuta 2014

Shoppailuja & Pika Kuulumiset

jouIMG_6792 jouIMG_6791
Pika moikat shoppailujen kera!

Viime päivät ovat menneet töissä hiihtäessä ja tänään menee myös. Töiden jälkeen suuntaan muutamalle viinilasilliselle, sillä onhan minulla aihetta juhlia: muutan ensi kuun alussa omaan kämppään!♥ Osa teistä varmaan lukaisikin sen tiedon facebookista. Olen ihan täpinöissäni, ostin jo ison sängyn itselleni ja ensiviikolla lähden pienelle Ikea kierrokselle. Kapustat ja kattilat odottavat minua jo siellä hyllyillä...

Alkuviikosta (muistaakseni, ajantaju on ihan sekaisin) kävin ostelemassa itselleni hieman vaatteita. Carlingsilta nappasin täsmäisku ostoksena Dr. Denimit ja Cubukselta heräte ostoksena ihanan pastellisen villapaidan, joka sattui olemaan alennuksessa noin kympillä. Ei paha sijoitus, ottaen huomioon että rakastuin siihen kokonaan! Sitten kirpparilta löysin kivan, 3/4 hihaisen takin. Eräällä ystävälläni on samanlainen ja olen ihastellut sitä ties kuinka monesti, ja nyt löysin itsellenikin samaisen takin - neljällä eurolla.

Ihan kamalaa, koneeni lähtee tiistaina huoltoon. Salama oli sököttänyt talostamme paljon kaikkea kamaa ja hajottanut tietokoneeni lisäksi myös muita media vehkeitä. Koneestani hajosi äänikortti (tai joku liitin) joten videoiden muokkaaminen on ollut mahdotonta. Kone lähtee tuomittavaksi siis tiistaina ja voihan se olla ettei tätä voi edes korjata. Toivotaan kuitenkin parasta!

~Taru

4 kommenttia:

 1. onnea omaan asuntoon! :) kivoja löytöjä oot tehny<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuuli! En malta odottaa, että pääsen sisustamaan!♥

   Poista
 2. Onnee vielä Taru, minähän sanoin että kyllä sä sen asunnon vielä löydät;) Ihanainen oli tuo neule♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sinä sanoit!:) Olit optimistisempi kuin minä :D Se kyllä on♥

   Poista