perjantai 22. elokuuta 2014

Täydellinen Tyttöjen ilta

Kesällä meidän piti pitää kaveriporukalla tyttöjenilta, mutta emme saaneet aikaiseksi oikeastaan yhtäkään. Harmi, sillä syksy tuo omat kiireensä ja menonsa mukanaan, jolloin tyttöjenillalle jää vielä vähemmän aikaa viettää. Ajattelinkin siis fiilistellä, millainen olisi superhypermahtava tyttöjen ilta. Sanan täydellisessä merkityksessä, sillä tällaista tyttöjeniltaa tuskin pääsen koskaan viettämään - saatikka järjestämään. Paikalla olisi ehkä enemmän kuin kymmenen tyttöä. Opiskelija budjetti tuskin riittäisi. Onneksi aina saa haaveilla, eikös? ;)
oikeatyttökollaasi

Tyttöjenilta ei ole mitään ilman jäätävää määrää ruokaa ja juomaa. Täydellinen ilta alkaisi shampanjan (tai kyllä se kyykkykuoharikin kelpaisi...) kilistelyllä jossain supermahtavanihanassa paikassa. Kilistelyjen jälkeen voisi alkaa ruokailu, joka olisi tilattu pitopalvelulta tai itse juhlapaikalta. Noutopöytä-tyyppinen tarjoili olisi paras, jolloin jokainen saisi syödä niin paljon kuin haluaa. Karjalanpaistille ehdoton ei, siitä tulee mieleen lähinnä hautajaiset. Ruuan kanssa olisi tarjolla puna- ja valkoviiniä sekä muutamaa miedompaa ja alkoholitonta juotavaa. Minusta on tullut viinin ystävä, joten itse joisin lähinnä viiniä.

Ruokailun jälkeen voisi olla vapaata hengailua, boolin nauttimista ja rupattelua, kunnes sauna olisi valmis ja päästäisiin saunomaan. Saunan kannattaisi olla suuri, jotta koko ilta ei menisi siinä, että kierrätetään saunavuoroja. Samaan aikaan tarjolla voisi olla jotain pientä naposteltavaa ja joku (komea) baarimikko voisi vääntää vieraille drinkkejä. Oi nam, margaritoja ja mojitoja♥

venuu.fi

Tapahtuma voisi periaatteessa olla missä päin vain Suomea, mutta itse suosisin pääkaupunkiseutua. Helsingin yöelämä on muutenkin hieman vilkkaampi kuin esimerkiksi Kuopion. Kuitenkin illan päätteeksi suuntaisimme tyttöjen kanssa tanssimaan ja bailaamaan johonkin yökerhoon. Kuopion yöelämä on niin hiljaista ja täällä baariatarjonta ei ole kovin kummoisen suurta. Sääli. Venuu.fi on sivusto, josta löytää kätevästi tapahtumatilat tapahtumalle kuin tapahtumalle. Tuolta löysin myös ihania tiloja tälle tyttöjen illalle♥ Kurkatkaahan, jos tarvitsette polttareille, hääjuhlille tms. tapahtumatiloja esimerkiksi Helsingistä:

venuu.fi2

Tosiaan, saunomisen jälkeen olisi laittautumisen aika. Voisimme laittaa yhdessä toisillemme nätit hiukset sekä meikata valmiiksi iltaa varten. Laittautumisen jälkeen olisi ihanaa, jos paikalla olisi joku tuote-esittelijä (esimerkiksi kynsilaikoista, meikeistä tms) jolta voisi sitten heräteostaa muutamat muistot illasta. Tämän jälkeen sitten siirtyisimme kohti paikallista yöelämää!

Tosiaan tällainen ilta olisi unelma. Vieraaksi tottakai ystävät ja muutamat bloggaaja kaverit. Olisi upeaa, jos paikalle saisi jotakuinkin parikymmentä naista ympäri Suomea. Jos vain olisi tarpeeksi rahaa ja aikaa, niin varmasti järjestäisin tällaisen illan.♥

Kuvat: venuu.fi (ylimmässä kollaasissa tilakuvat & kaksi alinta kuvaa)

Millainen olisi teidän Täydellinen tyttöjen ilta?

~Taru

8 kommenttia:

 1. Miten sä uskallat käyttää we<3it kuvia kun et omista tekijänoikeuksia ja ei omista itse sivustokaan :o ruotsissahan oli joku bloggaaja saanu syytteen kuvista joihin hänellä ei ollu oikeuksia ja joutu maksamaan isot korvaukset :/ saak tuolt we<3itistä nykyään etittyä kuvia joita saa muka käyttää ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan omista tekijänoikeuksia näihin kuviin, joten yritänkin etsiä kuvien alkuperäiset linkit, jotta voin lisätä ne tähän postaukseen. Ruotsissa oli tosiaan bloggaaja saanut syytteen pinterestin kuvien käyttämisestä, mutta en ole täysin varma, väittikö hän kuvia omikseen. Jos en todella väärässä ole, saa blogijulkaisussa toisen kuvaa käyttää, kun on maininnut mistä ja kenen kuva on. Ryhdynkin tästä korjaamaan postausta, varmuuden vuoksi.

   Poista
  2. Nyt on niin alkuperäiset linkit noissa mitä pystyin löytämään. En tiedä, miksei we♥it:ssä ole enää linkkejä alkuperäisiin kuviin kunnolla?

   Poista
  3. Haha vielä kommentoin. Teinkin ratkaisun, josta ei ole haittaa kenellekään: vaihdoin postauksen kuvat sopiviin ja joista ei pitäisi tulla mitään sanomista. Kiitos kun avasit silmäni ja muistutit asiasta! :)

   Poista
 2. välillä on kyllä ihanaa unelmoida täydellisestä illasta ja tää postaus olikin ihan mahtava!♥ kaikki tuo olisi kyllä niin ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit!:)) toivottavasti joskus pystyisi järjestää tuollaisen!

   Poista
 3. Vitsit miten ihana postaus! Aivan mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa että tykkäsit!:) oli kyllä ihana haaveilla ja jakaa tällainen haave tänne blogin puolelle:3

   Poista