perjantai 1. elokuuta 2014

The Sun goes down...

jouIMG_6531 jouIMG_6548 jouIMG_6566 jouIMG_6613 jouIMG_6599 jouIMG_6596
Skirt - BikBok / Crop Top - H&M / Shoes - DinSko / Jewellery - Glitter

Kesäillat alkavat olla jo aika pimeitä, etenkin tuossa yhdentoista aikaan. Katulamput alkavat syttymään, aurinkoa ei enää näy ja ilmatkin viilenevät kovasti. Ja kuten kuvistakin huomaa, kuvien laatu kärsii. Se jos mikä kyrsii.

Tulevissa syysilloissa ei sinänsä ole mitään valittamista, mikäs sen mukavampaa kuin polttaa kynttilöitä, juoda kuumaa juomaa ja nauttia pimeydestä (jos siitä nyt voi nauttia, itse pelkään hieman pimeää) kaikessa rauhassa. Kylmyys tosin saisi vesisateineen ja tuulenpuuskineen jäädä pois, sellainen sopiva plus 25 astetta olisi mukava yöilma. Tai ehkä se 22 riittäisi myös. Olen aika vilukissa ja inhoan kylmyyttä. Lempparivaatteeni syksyllä ovatkin villasukat ja pörröinen aamutakki, en tosin ulos aamutakki päällä lähde.

Onneksi on kuitenkin vielä kesää jäljellä, vaikka olenkin aurinkoiset päivät töissä. Voi ottaa brunaa ja pukeutua söpösti kellohameeseen ja napatoppiin ilman että palelee. Noita kuvia ottaessa kyllä hieman jo paleli, pakko myöntää.

Tänään olisi 13 tuntia töitä edessä, jiihaa! Toivottakaas mulle jaksamisia, voi olla että huomenna nukuttaa ja kovasti...

Mielipiteitä asusta?

~Taru

5 kommenttia:

 1. ihania kuvia Taru!<3 ja kiva toi uus banneri :)

  VastaaPoista
 2. Ihana hame, niin kesäinen! <3

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Kuolasin tuota koko kesän ja nyt sitten löysin sen Jyväskylän BikBokista kympillä alesta ♥

   Poista