perjantai 26. syyskuuta 2014

6 WANTIES

6 autumn wanties logo
Koska tässä kipeänä ei kamalasti hehkutusihanuuskuvia oteta omasta naamasta, eikä myöskään päivän asuista (jotka ovat olleet joka päivä samat pieruverkkarit erilaisen topin ja alusvaatteiden kanssa) niin olen leikkinyt Polyvorella senkin edestä aina kun pää on kestänyt ruutua tuijotella. Nyt pääsin jopa pystyasentoon ja koneelle jakamaan yhden kuumehöyryissä tehdyn Polyorekollaasin. Eli siis tässäpä teille kuusi asiaa, jotka haluaisin vaatekappiini mieluiten heti nyt!

6 wanties
1. Ruskea Nahkatakki
Pakko_saada_nyt! Mulla olis nini paljon ideoita, miten tuollaista ruskeaa nahkatakkia voisin käyttää! Haluaisin juuri tuollaisen kauluksen takkiin, sillä ensinnäkin a) en omista nahkatakkia tuollaisella kauluksella ja b) sen kanssa voi käyttää huiveja kivemmin kuin pystykauluksisesn. Ja onhan tuo naisellisempikin!

2. Musta jakku
Yksi tällainen löytyy kaapistani, mutta toisellekin olisi käyttöä. Kesällä ihastuin mustan jakun ja juhlavaatteiden yhdistelmään. Se oli silloin kuin kenyt päällystakki, jonka pystyi halutessaan jättämään narikkaan, muttei ollut tietenkään mikään pakko. Nyt talven lähestyessä jakku olisi mitä parhain keksintö mekkojen päälle. Se näyttää oikeasti tosi kivalta! Jos sisällä meinaa tulla kuuma, voi hihoja kääräistä ylemmäksi tai käydä heittämässä koko takin narikkaan. Nyt joutuu jokatapauksessa raahaamaan ulkotakkia mukanaan, niin oman jakun voi jättää takin kanssa samaan (tai ainakin täällä voi). Olen kyllä kuullut myös paikoista, joissa repulle ja takille pitää olla eri narikat? En ymmärrä tuota, onko teillä kokemuksia moisesta?

3. Valkoinen lyhyt bleiseri
Tämän haluaisin ihan arkikäyttöön. Tottakai samainen vaate menisi myös juhlavammissakin tilaisuuksissa, mutta  jotenkin kouluun tuota eniten halajaisin. Valkoinen on siitä hyvä väri, että sen kanssa käy melkein mikä väri tahansa. Korutkin voivat olla kultaisia, hopeisia tai ruusukultaisia. Tästä listalta muuten puuttuukin ruusukultainen kello, joka sopisi kuin nakutettu tämän jakun kanssa.

4. Musta huopainen lierihattu
Okei, tämä ei välttämättä vaikuttaisi olevan minun tyyliäni aivan ensisilmäyksellä. Olen kuitenkin hyvi inspiroitunut muiden bloggaajien ansiosta, ja haluaisin hieman leikitella tyylini kanssa. Onko tämä hattu mielestänne Hot vai Not?

5. Michael Kors Jet Set Travel Tote Bag
Tarvitseeko tätä edes perustella? Klassisen mallinen, ihanan värinen (ainakin pari käyttökertaa) ja sopivan kokoinen. Tuohon mahtuisi hyvin se omaisuus, mitä yleensä kannan mukana. Nuo hopeiset yksityiskohdat saavat minut kyllä ihan kuolaamisen partaalle! Ei liikaa blingiä (vaikkei sekään pahasta ole) vaan hillitysti tyyliä♥

6. Musta pitsikellohame
Jos jostain tällaisen löytäsin, tulisi tästä syksyn käytetyin juhlavaate. Miksei toki arkenakin, mutta tuo ja jotain hieman blingbligiä yläosaan niin aijai olisi juhlakuteet kasassa, Olen harkinnut jopa ompelukoneen käyttöä tähän hameeseen, sillä pitsistä kellohametta en ole vielä(kään) kaupoista löytänyt.

Mitäs mieltä olette näistä kuudesta himotusta vaatteesta/asusteesta?
Löytyykö jonkun listalta kenties samankaltaisia juttuja? :) 

~Taru

2 kommenttia:

  1. Tuo MK:n Jet Set mustana on mun haaveeni, ihanan klassinen kuten sanoit. Ja käy melkeinpä kaiken kanssa ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mustakin olisi kyllä ihana<3 tuo malli sopii kyllä tosi moneen :D

      Poista