perjantai 5. syyskuuta 2014

Lunch @ Os

jouIMG_7027 jouIMG_7034 jouIMG_7026

Käytiin Julian kanssa pari viikko takaperin lounaalla Kuopiolaisessa ravintola Os:ssa. Olin hieman epäileväinen salaatin suhteen, mutta en joutunut kyllä pettymään!

Lounaalla oli tarjolla Salaattilounas, sitten sellainen pääruoka lounas että menulounas. Julian kanssa päädyimme salaattilounaaseen, itse otin täytteeksi paahtopaistia, fetaa sekä kylmäsavulohta - ai että oli hyvää ja mahakin täyttyi yllättävän hyvin. Alkupalaksi oli tarjolla hernesosekeittoa, joka oli aivan taivaallisen pehmeää♥

Lounaalla käyminen on kyllä ihanaa ajanvietettä vapaapäivinä. Tällä viikolla olen onneksi saanut nauttia hyvästä (sekä halvasta) ruuasta koulussa, jossa muuten on erittäin hyvää ruokaa verrattuna minkään normaaliin ilmaiseen kouluruokaan. Ruoka meillä koulussa maksaa 2,6€ mutta siitä ruuasta kehtaa jopa sen verran maksaakin. Tänäänkin meillä oli tarjolla kana-ananastacoja ja tomaatti-basilikakeittoa. Eiväthän ruuat ihan Os:n tasoa ole, mutta kuitenkin todella maittavia.

Noniin mutta takaisin asiaan: Os on todella hyvä lounaspaikka Kuopiossa. Salaattilounaat ovat yleensä rafloissa aika huonoja ja koostuvat yleensä kuivista raasteista ja kellahtaneesta salaatista. Täällä kaikki oli kuitenkin toisin, salaatti oli selvästi tuoretta ja rapeaa. Suosittelen lämpimästi!

Onko teillä suosikkiravintoloita, joista saa hyvän lounaan?

~Taru

4 kommenttia:

 1. ai hitto että tuli nälkä noita kuvia katsellessa! kylmäsavulohi on vaan niiin parasta!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Tekis mieli nyt kylmäsavulohta ihan himona!:o

   Poista
 2. Oh minulla on ollut tarkoituksena käydä tuolla jo melkein pari vuotta,mutta millään ei saa aikaiseksi.Ehkä tässä joku viikko eksyisi sinne viimein :D
  Itse käyn yleensä sellaisessa paikassa kuin Kings crown.Ihan mahtava,joka viikko uudistuva lounaslista,johon en oo kyllä (ainakaan tähän asti) ikinä joutunut pettymään.Plussana tietenkin ihana ja rauhallinen taustamusiikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo pitääpä käydä sekin testaamassa! Kiitti vinkistä :)

   Poista