tiistai 30. syyskuuta 2014

Outfit Sneak Peek - Sailors of the Kallavesi

jouIMG_7256
Dress - BikBok / Heels - Bianco / Necklace - Ur&Penn / Bracelet & Rings - Glitter / Eshisha - Lolly Puff

Huomenna meillä on tradenomiopiskelijoiden Sailors of the Kallavesi bileristeily! Teemana on tällä kertaa iki-ihana länsinaapurimme Ruotsi, joten parin koulukaverin kanssa saatiin idea olla sitten Ruotsin Miljonääriäitejä. Valittiin tällainen helposti toteutettava asu, sillä aikaa ja rahaa ei tämän suuremmin sitten ollut. Seikkailinkin tänään hieman vaatekaapilla ja sainkin tällaisen asun kasaan.

Tämä harmaa BikBokin mekko on päässyt harmittavan vähän käyttöön, mutta nyt on taas aika ulkoiluttaa mekkoa. Samoin glitterikorot pääsevät hieman tuulettumaan, vaikkakin otan kyllä varakengät mukaan ettei jalat mene ihan muussiksi illan aikana. En ole vielä varma, onko kultaisen ja harmaan yhdistelmä toimiva, mutta huomennahan se nähdään. Mitä mieltä te olette?

Koska teema on aika glamour, päätin ottaa vaihteeksi yhden eshishoistani mukaan. Juodakaan en kamalasti ajatellut, sillä antibioottikuurilla ei alkoholia passaa naukkailla. Litkin siis illan limpparia ja alkoholittomia drinksuja. Ihan terveellinen vaihtoehto! Iltakin jää todennäköisesti lyhyeksi, sillä keskiviikkona aamulla koulussa odottaa tietojenkäsittelyn tentti.

~Taru

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä harmaa sekä kultaiset yksityiskohdat näyttävät hemmetin hyvältä yhdessä! Tykkään tästä kokonaisuudesta:)

  VastaaPoista
 2. uuu, aivan ihana tuo asukokonaisuus!♥ miunkin mielestä harmaa ja kulta toimivat hyvin yhdessä :) otahan sitten kuvaa itsestäs kun oot kunnon juhlalookissa! ;)

  VastaaPoista
 3. Älyttömän ihana ja nuo kengät ah!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nuo kengät on kyllä puhdasta rakkautta;)

   Poista