torstai 9. lokakuuta 2014

Feeling Sick... Again.

jouIMG_7462 jouIMG_7420

Kuten jo eilen mainitsinkin, pieni kurkkukipu meinasi ottaa minut kiinni. Valitettavasti tuntuu edelleenkin ja hieman enemmän siltä. Kurkkuun koskee aika paljon ja hieman lämpöäkin oli aamulla. Siksi jouduinkin jättämään treenit tältä päivältä välistä, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli käydä sirkuksella ja vielä illalla salilla, eli pitää tuplatreenipäivä. Nooh, ei sitten.

Koulua mulla oli tänään ihan minimaalisesti ja koulun jälkeen käytiinkin Sannan kanssa Amarillossa herkuttelemassa hieman loman kunniaksi. Sitten näin vielä Viiviäkin, jonka kanssa napsittiin Valkeisen lammella kuvia. Harmi, ettei aurinko tänäänkään paistanut, vaan ilma oli aika synkkä.

jouIMG_7445 jouIMG_7475 asu09102014-01
Wool-blend Coat - Vero Moda / Shirt - H&M / Jeans - Esprit / Shoes - Converse / Bag - Guess / Beanie - Gina Tricot / Scarf - Gina Tricot

Koska kipeys yrittää selvästikkin kaataa minua taas, pyrin nyt ottamaan reenosti ja pukeutumaan lämpimästi. Tänään siis yhdistelin hieman ruskeaa, vaaleanpunaista sekä viininpunaista. Tykästyin jotenkin vaaleanpunaisen ja viininpunaisen yhdistelmään, joten tulen kokeilemaan väriyhdistelmää vielä kunnolla uudestaan. Harmaa ja vaaleanpunainen on jo aika perus yhdistelmä, mutta se kyllä jotenkin kolhataa minuun tosi hyvin.

Kulahtaneen Guessin laukun tilalle ajattelin yrittää löytää laivalta jonkin kivan uuden laukun. Calvin Kleinin laukku kyllä himottelisi, kuten myös Michael Korsin laukku, mutta pitänee pohtia pari kertaa, olenko valmis käyttämään Tallinnan budjetistani laukkuun hyvin. Kuitenkin Virosta tulee jonkin verran juotavaa ostettua, niin voi olla että olen iha persaukinen ensi keskiviikkona.

Nyt hautaudun hetkeksi peiton alle♥

Mitkä väriyhdistelmät iskevät teidän silmiinne parhaiten?

~Taru

6 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä lämpimälle tämä asu♥ viininpunainen ja vaaleanpunainen sopivat kyllä kivasti yhteen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi laitoin tarpeeksi päälle, oli nimittäin aika kylmä! Väriyhdistelmä siis toimii, kiva kuulla :)

   Poista
 2. Ihana asu <3

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista