torstai 2. lokakuuta 2014

Sailors of the Kallavesi

jouGOPR1366 jouGOPR1364 30092014-01
Tiistaina meillä oli taas vaihteeksi siis yhdet opiskelijapippalot - Tradenomiopiskelijoiden Kallavesiristeily plus jatkot Passion Clubissa. Nyt onneksi rauhoittuu hieman tämä bailauskausi hetkeksi!

Teemana oli siis Ruotsi, joten päädyimme muutaman kaverin kanssa olemaan miljonääriäitejä. Helppo asu, mutta enempää ei meillä ollut aikaa/rahaa panostaa. Illalla baarissa pidin jalassa glitterikorkoja, mutta laivalla tyydyin ihan saappaisiin (jotka ovat muuten ihka uudet!). En olisi pysynyt koroilla kyllä tuolla laivalla pystyssä, meinasi tulla laivapahoinvointiakin. Saa nähdä, millainen olo on sitten kun lähden Tallinnaan laivalla. Ollaan nimittäin yksi kokonainen yö laivassa, voi olla että käperryn punkan pohjalle siellä.

Kuvia tuli otettua ihan tosi vähän, mikä harmittaa aika paljon. Aloitimme illan tosiaan parin tunnin risteilyllä, jonka jälkeen painelimme tyttöjen kanssa Subwaylle ja siitä sitten sinne Passioniin. Ei me kauhean myöhään jaksettu olla, lähdin itsekin jo kahdentoista maissa kohti kotia. Keskiviikkona meillä olikin aamulla kahdeksalta tietojenkäsittelyn tentti, joten ihan hyvä, että ilta jäi lyhyeksi.

Nyt jatkan taas kouluhommien vääntämistä, mulla menee kohta hermot näihin Word Appeihin ynnämuihin. Mulla taitaa olla joko pas** netti tai sitten liian vanha Word koneella. Argh!

~Taru

6 kommenttia:

 1. kuulostipa hauskalta illalta, ja ihana toi mekko ja saappaat<3 muutenkin oot tosi kaunis Taru! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kyllä kiva! Voi kiitos Tuuli :)<3

   Poista
 2. Vaikuttaa kivalle illalle! Risteily on varmasti kivan erilainen tapa juhlia:D kauniina olet ollut!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se risteily ihan jees, enemmän kyllä tykkään kunnon laivoista, jotka menee Viroon tai Tallinnaan :P kiitos<3

   Poista
 3. Viiviä lainaten, varmasti kiva ja erilainen tapa juhlia ♥ Upeelta näytät :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman keinumista ja kamalaa tungosta se olisikin ollut :) kiitos ihuna<3

   Poista