maanantai 20. lokakuuta 2014

Tallinnan Ostokset

jouIMG_7611 jouIMG_7613 jouIMG_7615 jouIMG_7616 jouIMG_7680 jouIMG_7609 jouIMG_7608
1. Sormus koruliikkeestä, jonka nimeä en juuri nyt muista / DKNY:n hajuvesi laivan taxfreestä / L´Oréalin Innocent Pink-sävyinen huulipuna laivan taxfreestä / Paita - Resered / Alkoholit SuperAlkosta

Shoppailuihin meni Tallinnassa noin parisataa euroa, joten pysyin melko hyvin budjetissa! Kyllä Guess ja Calvin Klein himotteli ihan pirusti Viru-keskuksessa, mutta kävelin silmät kiinni niistä ohi, etten sortuisi. Tai noh, okei - kävin kurkkaamassa Guessin liikkeestä hintoja, mutta ne eivät kyllä kovin paljoa Suomen hinnoista eronneet. Säästin siis kukkaroani ja jätin merkkitavarat ostamatta. Ensi kerralla sitten! Pidättäydyin Viru-keskuksen halvemmissa paikoissa ja nappasin mukaani ohuen harmaan neuleen sekä söpön kultaisen siipisormuksen.

Laivan taxfree oli myös melko pettymys. Hajuvedet eivät kovin paljoa hinnoiltaan Sokoksesta eronneet, mutta jotkut huulipunat ym. olivat kyllä hieman halvempia. Bongasin onneksi alennushyllystä tuon DKNY:n hajuveden kolmellakympillä ja löysin myös ihanan vaaleanpunaisen huulipunan kympillä. Tuntuu, että nuo L´Oréalin huulipunat ovat täällä kotona hieman kalliimpia?

Täytin hieman viinihyllyäni ja hankin drinkkientekoon halvimpia aineksia mitä löysin. Jokainen SuperAlkossa käynyt tietää paikan hintatason ja mitä siellä myydään eikös? Keväällä pitänee lähteä uudestaan, yritän siihen asti pärjätä näillä.
Harmittaa hieman, etten ostanut jääteetä tölkeissä. Sellainen lavallinen olisi ollut niin kiva!

Mitä te pidätte Viron hintatasosta? Kuinka usein reissaatte Tallinnan puolella?

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti