lauantai 15. marraskuuta 2014

4 Favorite Beauty Products

jouIMG_8142

Kuten otsikkokin kertoo, tulin jakamaan teille lemppareitani meikkilaatikostani. Nämä tuotteet ovat minulla lähes päivittäisessä käytössä ja ovat olleet jo pidemmänkin aikaa luottotuotteita. Kauppaan mennessä tiedän, mistä nämä löydän ja aina edellisen loppuessa uusi samanlainen korvaa loppuneen paikan. Löytyykö teiltä samoja?

jouIMG_8144
L´ORÉAL PARIS Studio Secrets Professional - Smoothing Resurfacing Primer

Tämä tuote on ollut minulla jo reilun vuoden käytössä. Kesällä hävitin lähes täyden purkin ja nyt kun talvi taas alkoi tulla ja puuteri on hieman raskas kiillon poistaja, aloin olla hieman pulassa. Onneksi kerran kaupassa törmäsin taas tähän ja rahatilanne antoi periksi ostaa tämän takaisin luottotuotteideni joukkoon. Tällä naamasta lähtee ylimääräinen kiilto ja meikkikin pysyy paremmin naamassa. Joskus kiireisinä päivinä sipaisen vain tätä naamaan kiiltäviin kohtiin enkä välttämättä tarvitse puuteria tai meikkivoidetta ollenkaan.

jouIMG_8149
LUMENE Natural Code - Shine & Redness Eliminator

Tämä on uusin tulokkain luottotuotteisiini. Naamani on pahoina päivinä ihan omituisen värinen ja punoittaa aika helposti, mutta tällä tuotteella saa hyvin peitettyä ihon virheet. Tämä puuteri on muuten aivan loistava tuote, mutta talven kuivattaman ihon kanssa tulee olla maltillinen, Rasvaus on kaiken A ja O. Yritän käyttää puuteria ja meikkiä yleensäkin vain silloin kun sitä oikeasti tarvitsen, mutta lähes aina meikatessa tämä on käytössä. Ps. Punertavat silmänympärykset saavat tällä kanssa nopeasti kyytiä!

jouIMG_8146
Sensai - 38 Mascara

Pitkäaikaisin luottotuotteeni! Olen ryhtynyt käyttämään tätä ehkä ysiluokalla ja vieläkin olen ihan rakastunut. Ripsari irtoaa vain lämpimässä vedessä, eikä karise tai leviä pandaksi päivän aikana. Ripsille tämä on muutenkin tosi hellä, eikä poistamisessa tarvitse hinkata luomia irti, sen kuin käy suihkussa ja vähän pyyhkäisee, niin ripsari irtoaa pehmeinä putkiloina pois. Tässä on kanssa hyvä harva, joka tekee ripsistä luonnollisen tuuheat.

jouIMG_8148
MAYBELLINE - Express Remover

Maaiman helpoin tapa poistaa kynsilakat! Sormi purkkiin ja pyörittele. Tiedättekö sen ihnottavan tnteen, kun glitterlakka ei irtoa kynsisä millään ja sitten tulee se hetki kun revit kyntesi niiden lakkojen takia piloille? Tällä lähtee glitteritkin tosi hellästi ja kätevästi, uittaa vaan vähän oidempään sormea purkissa ja pyörittelee. Eikä kynsi ole täynnä naarmuja tämän jälkeen, Vihaan muuten lakkojen poistoa, mutta tällä se on liiankin helppoa. Milloinkohan ne keksisi tällaisen, mutta missä voisi lakata kynnen yhtä helposti...

Mitä teidän meikkikaappiinne kuuluu? Onko teillä vinkata joitain hyviä tuotteita?

~Taru

4 kommenttia:

 1. Itse en ole kokeillut mitään noista, mutta tuota Lumenen Natural Code ihomeikkiä olen ajattellut monta kertaa ostaa. :) Hyvä olikin kuulla tuolle suosituksia! Ja kyllä, tiedän sen kamalan tunteen kun glitterit eivät lähde pois kynsistä :D ! Siksi en niitä halua edes laittaa, kun inhoan sitä repimistä. Kiitos ratkaisusta tähän ongelmaan !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata tuota! Ainakin mun Bad face dayt on vähentynyt huomattavasti tuon ansiosta :) ja glittelakoissa on kyllä inhottavaa just tuo ku ne tarttuu nii kovaa kiinni.. Onneks tää auttaa! Kannattaa liottaa kynttä ihan reilusti siinä, mä istuin samalla koneella ku ei tuu sotkuakaan tuosta :)

   Poista
 2. Olen ajatellut ostaa juuri tuollaista kynsilakanpoistajaa seuraavaksi, kunhan edelliset putelit loppuvat! Hyvä kuulla että glitteritkin irtoaa! -nimimerkillä taiteilin taas tänää kunnon glitter-kynnet ja masentelin valmiiksi sitä taistelua mikä niiden poistossa odottaa... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Kynnetkin tykkää enemmän kun glitteri ei poistaessa revi kynsiä naarmuille :)

   Poista