torstai 13. marraskuuta 2014

Autumn Outfits x 6


asuja-autumn2014 details-autumn2014

Heipsan taas!

Tämä viikko on on vierähtänyt varsin nopeasti loppuviikkoa kohti. Tiistaina pyörähdettiin tyttöjen kanssa Pelastusopiston järjestämissä pippaloissa ja tänään olenkin lähinnä koomannyt kotona koulun jälkeen. Huomenna olisikin tiedossa vapaapäivä ja illalla treenit. Ihana tietää, että viikonloppuna on vain lauantaina töitä! Perjantaina olisikin tarkoitus pitää kaverin kanssa X-men maratooni :) 

Nyt kun syksy alkaa pikkuhiljaa kääntymään talven puolelle, olisi aika valkata syksyn asuista se suosikki tai suosikit. Nyt ihan hävettää, miten vähän näitä asukuvia on tullut otettua lähiaikoina, yritän skarpata tässä jatkossa. Toivoisitteko enemmänkin asukuvia blogiin?

Mikä on teidän suosikkinne ja miksi? :)

6 kommenttia:

 1. Suosikkini on ehdottomasti numero 4! Koska turkistakki? Tarvitseeko enempää sanoa, kokonaisuus näyttää muutenkin tyylikkäältä ja mahtavalta:) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkis on kyllä ihanaa!! En taida saada siitä enää tarpeekseni, pakko saada vain lisää ja lisää:D

   Poista
 2. Sanoisin että 1, siinä on ihanan hempeät värit ja kaikki sointuu kivasti yhteen!♥

  VastaaPoista
 3. Voi että, on kyllä ihana blogi sinulla! Täytyy ihan ajan kanssa lueskella. Näistä asuista ehkä 3 ja 6 on eniten mieleeni, mutta vaikeahan noista on valita kun kaikki niin upeita! :) Tuo turkis on aivan ihana<3 Sinulla on kyllä hyvä tyyli ja olet todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi!:)<3 piristi mukavasti iltaa! Kiva että pidät tyylistäni :)

   Poista