perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä: Joulukynnet

jouIMG_8611

Kuten varmaan tarkkasilmäisimmät huomasivatkin, joulukalenteripostaukset ovat muuttaneet nimeään joulufiilistelyiksi. Päädyin tähän ratkaisuun, sillä huomasin (taas) ettei aikani riitä pitämään yllä joulukalenteria, enkä halunnut pilata joulun odotusta stressaamalla blogiasioista. Joulufiilistelyä kuitenkin siis tulette näkemään mahdollisimman paljon ennen joulua!

Nämä joulukynnet minulle taikoi Viivi keksiviikkona. Pääsimme koeajamaan oman kynsiuunini ja -geelini, glitterit otettiin vielä toistaiseksi Viivin kaapista. Onneksi tänään sain haettua omat glitterit postista, jotka olivat sinne eilen saapuneet♥ Olenkin tänään jo itse testaillut harjouittelukynsille, miten geelien ja glittereiden käyttö sujuu.

Nämä kynnet halusin yksinkertaisiksi, mutta glitteriä ja blingblingiä ei saa koskaan unohtaa. Siispä päädyttiin ihan simppeliin koko-kynsi-glitterillä-ratkaisuun. Nimetön sai taas kunnian olla hieman erilainen, siihen laitettiin hopeaa valkoisen glitterin sijaan. Jokaiseen kynteen laitettiin vielä kaksi punaista timanttia antamaan jouluista säväystä. Nämä sopii aivan täydellisesti mun joulupalloihin!

Tässä kuussa yritän pitää kynsiäni hieman pyöreämpinä kuin edellissä kynsissä. "Korppikotka"-malli on ihana, mutta kynsien kärjet olivat hieman kateamisalttiit, ja koneellakin kirjoittaminen sujuu helpommin, kun ei ole ihan niin terävää kärkeä kynsissä.

Millaisista joulukynsistä te pidätte?

~Taru

8 kommenttia:

 1. Tämäpäs sattui hassusti, kun juuri ennen tän postauksen lukemista päätin, että teen huomiseksi postauksen glitterkynsistä!;D Glitter kyllä toimii kynsissä loistavasti (hah, kirjaimellisesti) näin joulun alla. Myös burgundy ja muut maanläheiset sävyt sopivat joulunaikaan, räiskyvän punaista kuitenkaan unohtamatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aika hyvä sattuma!:D räiskyvän punainen ja burgundy on kans ihania <3

   Poista
 2. vautsi, ihanat kynnet<3 itse suosin tähän aikaan vuodesta myös kaikkea kimallusta ja glitteriä, kultaa, hopeaa & punaista! :) inhottaa vaan kun omat kynteni eivät millään pysy pitkinä ja varsinkin töissä ne saa lohkeamaan alta aika yksikön :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geeli on aika hyvä suoja omille kynsille:) mullakin pysyy kynnet kunnossa töissä just näiden geenien avulla, kannattaa testata :)

   Poista
 3. hei! Toivottavasti joulukalenterikommenttini ei loukannut sinua.Joulufiilistelyä-sarja on kiva ajatus, eikä se pakota postaamaan päivittäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei loukannut!:) hyvä että kommentoit, sillä muistin tehdä asialle jotain:) tää joulufiilistelyä sopii muutenkin blogiini paremmin kuin joulukalenteri!

   Poista
 4. Oi miten ihanat kynnet! :) Tuo erivärinen kynsi on hauska yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!:) tykkään, että tuo nimetön on erilainen kun muut<3

   Poista