tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä: 3 x Pikkujouluasu

joulukalenteri2014-2

Joulukuun alku on vielä vilkasta pikkujouluaikaa, ja varmasti monet teistä kriiseilevät asujensa kanssa ennen firman tai kaveriporukan pikkujouluja. Itselläkin oli viime lauantaina ihan kamala asukriisi, joten sen innoittamana sukelsin Polyvoren ihmeelliseen maailmaan. Loin kolme erilaista asua pikkujoulujen juhlintaan, toivottavasti saatte näistä inspiraatiota asukriisien keskelle.

Pre-Christmas party
Tämä mekko sulatti sydämeni! Harmi, etten ole törmännyt tällaiseen vielä oikein missään muualla kuin Polyvoressa. Jos joku tietää, mistä tällaisen löytää niin vinkaa!

Palataanhan aiheeseen. Itse yhdistäisin tällaisen kuviolliseen mekkoon yksinkertaisett mustat korkosaappaat ja kultaiset korut. Laukun valitsisin mekon vaaleimman sävyn mukaan - tai ainakin tosi lähelle sitä. Kello on kätevä asuste, siitä näkee ajan ilman että tarvitsee aina laukusta kaivaa puhelin esille. Kynsiin lisäisin vielä ripauksen sinistä tehosteeksi. Meikin pitäisin melko simppelinä, sillä itse mekko ja kultaiset korut ovat itsessään melko näyttävät. Kuitenkin silmiin laittaisin melko tumman meikin, se toimii aina!

Pre-Christmas Outfit #2
Kultainen on tänä jouluna ehdoton must! Kaikki kultainen jollakin blingblingillä miellyttää silmääni ihan tosi paljon ja joululahjalistallekin ilmestyy jotain kultaista.
Punaiseen kukkahameseen ja viininpunaiseen crop-toppiin lisäisin rohkeasti kultaisen paljettijakun ja söpön ruusukuviollisen laukun. Hameen kukat ja laukun ruusut täydentävät hyvin toisiaan. Mustat korot jalkaan ja kultakello käteen, niin juhlalookki on taattu. Onko teistä paljettijakku liikaa vai juuri sopiva katseenkääntäjä?


Pre-Christmas outfit #3
Sitten viimeisenä joulun ihanin kuosi - pitsi. Jo kesästä asti pitsi on ollut yksi suosikkikuoseistani ja se sopii todella hyvin myös pikkujouluihin. Valkoiseen pitsimekkoon olisi ihana yhdistää siniset kuviolegginssit (tai sukkahousut) antamaan hieman erilaista säväystä. Itse laittaisin kyllä ohuemmat kuin kuvassa, mutta samalla idealla kuvion kannalta. Yksinkertaiset mustat korot sopivat kyllä kaikkeen, myös tähänkin asuun. Kultaiset korut sinisillä yksityiskohdilla lisää asuun hieman juhlavuutta. Tästä asusta tuli aika söpö, mutta tämä voisi kyllä toimiakin!

Mitä mieltä olette asuista, löytyikö suosikkia?

~Taru

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kollaaseja! Itsee iskee eniten tuo viimeinen, tosin ehkä ilman nuita legginssejä ja itse yhdistäisin mieluiten avokkaisiin:3 Sähkönsininen on niin lähellä sydäntäni tällä hetkellä:') ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vähän pohdin noita legginssejä, että onko ne vähän liikaa... Pitäisi päällä nähdä! :)

      Poista