maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä: Joululahjat itselle

joulukalenteri2014-1¨
Aivan superihanaa Joulukuuta kaikille!
Tästä viimeistään pitäisi jouluhössötyksen alkaa viimeisilläkin, itsehän aloitin sen jo Halloweenin jälkeen. Joten nyt kaikki paistamaan pipareita ja hoilaamaan joululauluja nämä maagiset 24 päivää, että joulutunnelma olisi taattu aattoon mennessä.

Itse aloitin jouluhössötyksen nettishoppailulla. Tilasin jo marraskuun puolella itselleni joululahjoja, sillä minusta on hyvä palkita itsensä rankan vuoden jälkeen jollakin. Tänään saapui ensimmäinen paketti postiluukusta, enkä malttanut odottaa millään aattoon saakka joten avasin paketin jo nyt. Olkoon tämä vaikka pikkujoululahja itselle.

jouIMG_8348 jouIMG_8357 jouIMG_8361

Memebersin paketista löytyi tilaamani Dr. Denimit, värinä Ink Blue. Kuvat hieman kärsivät vaihteeksi valon puutteesta, mutta keskimmäisessä kuvassa väri näyttää eniten luonnolliselta. Malliksi valitsin Plentyn, sillä tällä hetkellä pidän enemmän korkeammista vyötäröistä kuin matalista. Matalat tuntuvat aina tippuvan jalasta, ellei niitä köytä vyöllä päälle. Hintaa housuille tuli postikulujen kanssa noin 25€, eli puolet siitä, mitä täällä Kuopiossa maksaisi. Saihan noita odottaa, mutta oli kyllä sen arvoista.

Minusta joululahjoja saa ja pitääkin ostaa myös itselle. Ei niitä nyt pakettiin välttämättä tarvitse laittaa, mutta ei sekään pahaksi ole. Jokaisen tulisi palkita itsensä jotenkin vuoden lopussa. Nettishoppailu, kasvohoidot, hieronnat ynnä muut ovat oivallisia lahjoja itselle. Eikä itsensä palkitseminen ole mitenkään itsekästä, ostetut tavarat vaan saavat minusta näin isomman merkityksen.

Kannustankin siis myös teitä rakkaat lukijat palkitsemaan itsenne tänä vuonna. Käytä osa joululahjabudjetista itseesi ja käy vaikka hierojalla tai osta uudet korkokengät. Niistä on iloa sinulle varmasti paljon. Voit myös kirjoittaa itsellesi joulukortin, jossa toivotat itsellesi hyvää Joulua. Laita kortti jääkaapin oveen muistuttamaan sinua, että olet kannustanut itseäsi viettämään hyvän ja positiivisen Joulun♥

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti