keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Merry Christmas!

jouIMG_8644

Eilen päivästä suuntasin porukoiden luokse, sillä vietän tämän Joulun ajan täällä äiskän ja iskän helmoissa. Tavaraa kotoa lähti mukaan melkein muuttokuormallinen, sillä mukaan oli saatava niin pleikkari kuin kynsiuunikin. Lahjoja unohtamattakaan! Onneksi isukki kävi hakemassa osan jo aamupäivästä, että minä pääsin viimehetken lahjaostoksille Julian kanssa. Olin taas hyvin ajoissa, hyvä muistaa aaton aattona, että monta lahjaa puuttuu vielä ja tilin saldo ei anna armoa. Onneksi tein kuitenkin hyvän hintaisia löytöjä, eikä Matti päässyt lähellekään kukkaroa. Olen vain nykyään jotenkin nirsompi ostamaan lahjoja, sillä haluaisin niiden olevan a) kestäviä ja b) ei krääsää.
 
jouIMG_8678

 Porukoilla oli jouluvalmistelut hyvällä mallilla, joten sainkin rentoutua hyvin koko eilisen päivän. Kinkku alkoi tuoksua koko talossa ja Rolle kulki vähän väliä keittiössä kuola valuen. Lattia oli ihan tosissaan osasta kohdasta aivan märkä. Illasta käytiin vielä sukulaisten luona glögeillä pyörähtämässä.
Kotiin päästyämme hoilattiin pikkusiskon kanssa SingStaria (onneksi porukat asuu omakotitalossa...) ja iihan illalla käytiin Julian kanssa vielä joulukaakaolla ja -teellä Abc:llä. Samalla haettiin kämpälle jääneitä kamoja ja tapamme mukaan juoruttiin. Porukoille takaisin palatessani kömmin pikkusiskon huoneeseen patjalle nukkumaan. Mun huoneesta on tullut työhuone, ja heräänkin hieman paremmin aamulla kun joku alkaa kolistella vieressä. Hassua on olla yökylässä entisessä kodissa!

 
jouIMG_8687
jouIMG_8689

 Porukoilla joulusisustus oli ihan samanlainen kuin ennenkin. Joulukuusi vaihtui täällä pari vuotta sitten muovikuuseen (kyllä, pyhäinhäväistys) ja kamalasti koristeita ei talossa ollut. Muutamat valot antoivat kuitenkin sen jouluisen tunnelman, joka Jouluisin täällä vallitsee. Ihan kiva, ettei tämä talo ole ihan kokonaan vuorattu kimaltavilla joulukoristeita. Koristeltiin siskon kanssa kuusikin simppelisti punaisella ja kultaisella. Ensi Jouluna panostan omaan sisustukseeni paremmin kuin  tänä vuonna!
 
jouIMG_8643
jouIMG_8699
 
Nyt ollaan jo avattu lahjat ja syöty jouluruokaa maha täyteen. Tosin voisin hakea kohta hieman lisää kinkkua, ettei peppu ja vatsa pääse vahingossakaan pienentymään ennen Thaimaan matkaa, johon on muuten enää 32 päivää! Uuden vuoden jälkeen viimeistään on pakko ryhtyä pistämään kroppaa suhteelliseen rantakuntoon (nälkäkuurille) ja suunnittelemaan pakkausta. Nyt on onneksi kaikki matkarahat koossa, kiitos Joulupukki♥
 
Tämän illan suunnitelmiin kuuluu enää leffan katsomista, SingStarin hoilaamista ja löhöämistä. Huomenna on taas hulinapäivä, kun serkkujen perhe, täti ja isovanhemmat tulevat meille iltapäivästä viettämään Joulupäivää. Onneksi on jääkaappiin varattu paljon juomaa ruokaa, ei saa päästä loppumaan kesken. Illasta pitää napata taksi kohti keskustaa ja lähteä viettämään ihanaisen Reetan synttäreitä♥ Yöksi sitten pääsenkin taas omaan kotiin isoon sänkyyn nukkumaan, tänä aamuna heräsin pää lattialta ja maailman oudoimmasta asennosta. En osaa nukkua 80 senttisellä patjalla enää. Lahjoista kerron teille myöhemmin lisää, vaikkei niitä nyt ihan kamalasti ollutkaan :)
 
jouIMG_8681  
Ihanaa Joulua kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöillekin♥


~Taru

4 kommenttia:

 1. Kiva joulupostaus, mukavan lämmin tunnelma huokuu tekstistä! :) Oikein leppoisaa joulua sinulle!♡♡☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihanaa joulua sinnekin ♥

   Poista
 2. olipa kivan kuuloinen joulu siulla! :) tammikuussa on kyllä tosiaan aloitteva kunnon treeni, nyt on tullut herkuteltua ihan miten sattuu ja mahakin näyttää siltä että olisin kolmannella kuulla raskaana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu oli kyllä kiva:) täällä sama homma, masu kasvaa kamalalla vauhdilla vaikken tietääkseni ole raskaana eikä vauvat kasva näin nopeasti :D

   Poista