perjantai 26. joulukuuta 2014

Uusi harrastus: Geelikynsien värkkäily

jouIMG_8659
jouIMG_8657

Kuun alussa tuli hommattua itsellekin geelikynsien tekovermeet. Uv-uunin ja geelien ynnä muiden tarpeellisten aineiden ja välineiden lisäksi tilasin eBaystä ison kasan glittereitä, timantteja, harjoittelukynsiä ja muutamat siveltimet. Rahaa paloi, mutta on tämä nyt niin kivaa ettei haittaa laisinkaan! Tilauksessa on vielä vähän lisää glittereita, poistoainetta ja nukkaamattomia vanulappuja.

Pienoisena inspiraationa tähän ostokseen minulla oli Kata, joka on jo pidempääkin tehnyt näitä. Hänen blogistaan pystyy bongaamaankin muutamat kuvat hänen tekeleistään. Toisena innoittajana oli toinen kynsihuoltajani Viivi.

jouIMG_8668 jouIMG_8671

Tykkään tehdä näitä kynsiä juuri siksi, että saan olla näissä niin luova kuin haluan. Näin alkuun olen lähinnä harjoitellut harjoittelukynsille erilaisia malleja ja tekniikoita. Onhan oikealle kynnelle tietty hieman erilaista ja vaikeampaa tehdä, mutta hyvää harjoitusta tässä saa. Ja eikä aina luovuuden kukkiessa tarvitse hankkia kaveria kynsimalliksi. Glitterit pääsevät vain hieman kulumaan "turhaan" tässä touhussa, mutta onneksi ne ovat ihan pilkkahintaisia eBayssa.

jouIMG_8693

Tällä hetkellä olen tehnyt vasta kahdet oikeat kynnet: pikkusiskolle ja Sannalle. Molemmista tuli ihan kivat, mutta kyllä vielä huomaa miten en ole harjaantunut tässä ihan kamalasti. Tosiaan, itse en en osaa käyttää tippejä tai tehdä geelistä kynsiin jatkoja (vielä) joten keskityn geelien tekoon omalle kynnelle.
Omatkin kynnet kaipaisivat huoltoa, mutta nämä saavat nyt hieman hengähtää hetken. Töissä tosin nämä varmaan kuluvat ihan tyngiksi. Synttäreille on saatava kivat talvikynnet ja Thaimaaseen huollatan kynnet taas uudestaan rantakuntoon. Oranssi pääsee varmaan silloin ensimmäistä kertaa kynnelleni. Itselle on vissiin aika hankala kynsiä tehdä, joten tulen tähän käyttämään hieman apukäsiä.

Oletteko te tehneet geelilakkauksia/kynsiä?

~Taru


4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kivaa puuhaa ja harjoittelukynnet näyttää kyllä tosi kauniilta!:) pitääpä joku päivä tulla teettämään sulla kynnet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan! Tässä lähiaikoina voitais kyllä kynsiä värkkäillä :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää ! :) Itselläni ei ole tästä hommasta mitään kokemusta, vaikka kivaahan tuollaisia olisi laitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näitä on kyllä mukana väkerrellä :)

   Poista