torstai 8. tammikuuta 2015

Happy Birthday to Me ♪

HBD2015Heissan ihanuudet ruudun sillä puolen!

Tänään minulla on ollut erityinen päivä tammikuusta - syntymäpäivät. Tänä vuonna lasiin kilahtaa vihdoin odotettu 20 vuotta♥ Olo on kuin olisi täyttänyt 18, mutta hieman pienemmässä mittakaavassa, viime vuonna en kovin tainnut edes juhlia syntymäpäiviäni. Olihan se 19 aika turha ikä muutenkin. Tämän postauksen kuvituksesta tuli hieman itsekeskeinen, mutta eikös sitä yhtenä päivänä vuodessa saa olla hieman itsekäs?

Nyt kun kaksikymppiä on täynnä, pitää sitä juhliakin kunnolla. Tänään käydään tyttöjen kanssa lasillisilla ja huomenna bailataan kaveriporukan kanssa yöelämässä. Pahemmin tosin ei pysty juhlimaan, kun lauantaina kymmeneltä aamulla treenit ja työt illalla... Sivistyneesti siis!

Huomasin tänään, että mulla ja Elvis Presleyllä on sama syntymäpäivä. En ollut tuota aiempina vuosina edes tiennyt! Kaikkea sitä oppiikin vanhetessaan :)

Ihanaa torstaita♥

~Taru

8 kommenttia:

 1. Oi, paljon onnea synttäreiden johdosta!! :) ☆☆

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! :) Mä saavutan toisen kymmenyksen vasta elokuussa ja ootan sitä lähes yhtä paljon kun 18v-synttäreitä. Viime elokuussa en juhlinu mitenkään, koska mustakin 19 on jotenkin turha ikä mutta pyöreitä pitää kyllä juhlistaa täysillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥19 vuotta oli kyllä niin turha ikä, ettei sitä jaksanut kyllä oikein juhliakaan :D Pyöreitä pitää juhlia senkin edestä sitten ;)

   Poista