perjantai 2. tammikuuta 2015

Hello 2015

jouIMG_8837

Ihanaa Uutta Vuotta 2015!

Itse vietin tämän vuoden vaihteen ystävieni kanssa mökillä korvessa, keskellä ei mitään. Oli hieman erilainen uusi vuosi, mutta pakko sanoa että sisäinen ja syvälle kätkeytynyt eräjormani tykkäsi kyllä paljon, Olen vain nykyään niin hienopeppu, ettei ulkohuussi kamalasti miellytä ja jos juoksevaa vettä ei ole, niin juoksen itse karkuun. Kuitenkin päätin, että ystävät ovat minulle tärkeämpiä kuin sisävessa ja vietin aivan loistavan uuden vuoden♥

jouIMG_8728

Tosiaan mökillä jossa olimme, ei ollut sähköjä ensimmäisiin tunteihin - kiitos sähkökatkoksen. Juoksevasta vedestäkin sai vain unelmoida, joten omat vedet piti kantaa mukana. Tänä uutena vuotena syötiin jokainen sitä mitä itse halusi ja jaksoi mukana kantaa. Itse tyydyin nuudeleihin ja grillimakkaraan.

Itselläni oli hieman kuumetta lähtiessä, joten painuin pehkuille jo aika heti vuoden vaihteen jälkeen. Eihän siitä nukkumisesta tosin kunnolla mitään tullut, kun popit soivat aamu seitsemään saakka. Sain kuitenkin levätä, eikä tauti nitistänyt minua heti vuoden alusta! Juomapuolet jäivät itsellä aika vähäiseksi, sillä kuume. lääkkeet ja alkoholi eivät oikein sovi yhteen.

jouIMG_8768 jouIMG_8772

Itse en kovin raketeista välitä, oikeastaan hieman pelkään niitä. Tai ehkä vähän enemmänkin. Sydänkohtaus oli lähellä autossakin, kun auton yllä pamahti raketti ja oltiin jumissa lumisessa mäessä samaan aikaan. Muutenkin raketit ovat aikamoista rahan tuhlausta. Ovathan ne nättejä, mutta itse en raaski ostaa kun en uskaltaisi ampuakaan, Sädetikuista tykkään paljon enemmän, ne eivät pilaa vaatteita, ovat halvempia ja niistä on pidempään iloa. Keskityinkin rakettien lomassa kuvaamaan sädetikkuja, vitsit että tykkään näistä kuvista!

jouIMG_8746 jouIMG_8775 jouIMG_8782

Nyt kun uusi vuosi on startattu, monet ovat varmasti tehneet monia uuden vuoden lupauksia. Itse en kovin usko näihin New Year - New Me juttuihin, mutta tein silti yhden uuden vuoden lupauksen. Nautin tästä vuodesta täysillä. Tämän lupauksen pystyn ehkä jopa pitämään ja uskon, että tästä on minulle enemmän hyötyä kuin Lopetan epäterveelliset elämäntavat, panostan enemmän kouluun tai muut sellaiset joka vuotiset lupaukset, joista lipsutaan jo helmikuussa.

Tietenkään jokaisesta hetkestä ei voi yksinkertaisesti nauttia, sillä varmasti tämäkin vuosi tuo pettymyksiä mukanaan. Syvin ajatus tässä lupauksessani onkin se, että hyvistä hetkistä pitää nauttia ja täytyy uskaltaa ottaa riskejä. Extempore jutut ovat ehkä parhainta mitä tiedän, mutta myös suunnitellut asiat ovat loistavia. Kun on tärkeitä ihmisiä mukana, voi ihan tavallisista hetkistä tulla unohtumattomia. Näistä hetkistä muodostuu aina mahtavia muistoja, joita käydään läpi vielä monen vuoden päästä♥


Miten teidän vuosi 2015 on startannut? :)

~Taru

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! :) Kiva että vuosi vaihtunut siellä mukavissa merkeissä, vaikka onkin ollut hieman alkeelliset olot :D Itsekään en mikään eräjormailija ole ja tykkään mökkeilystä vain silloin jos on hyvät puitteet, eli täytyy olla sisävessat, sähköt ja juoksevat vedet, sekä hyvät ruoanlaitto mahdollisuudet. Hyvä lupaus uudelle vuodelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen yleensä samanlainen kuin sinä! Juokseva vesi ja sähköt on must, mutta joskus voipi joustaa :D

      Poista