lauantai 17. tammikuuta 2015

Ripset ja Kulmat kunnossa

Koska Thaimaan matka lähenee ihan hurjaa vauhtia, olen vamistautunut (kaunistautunut) matkaa varten jo tällä viikolla. Kulmat ja ripset olivat kaunistamista vailla, joten marssin ensiksi torstaina kampaajalleni laitattamaan kulmat, Kulmien nyppiminen oli kyllä taas pitkästä aikaa ihan tuskaa, mutta onneksi kampaajani on todella hyvä ja nopea tekemään hommansa. Minusta tuntuu, että kulmien nyppminen koskee enemmän kuin tatuointi, onko muilla samanlaisia fiiliksiä?
jouIMG_8941

Ripsien laitto minulla piti olla vasta ensiviikolla keskiviikkona, mutta kosmetologilleni oli tullut peruutusaika perjantailla, joten sainkin ripset jo nyt. Nämä ovat kyllä pelastuksien pelastus: aamuisin ei tarvitse enää meikata! Saan taas nukkua sen 20 minuuttia pidempään ja näytän silti ihmiseltä koulussa. Thaimaassakaan ei tarvitse huolehtia karisevista ripsiväreistä, vähänkö helppoa.

Oli onni, että sain ripsien laiton jo perjantaille, sillä liiman täytyy kuivia 24h, ennen kuin ripsiä saa kastella. Keskiviikkona minulla on sirkuksella ilmeisesti maskeerausharjoitukset, joten silloin en olisi voinut silmiin vielä maskeja laittaa, jos olisn samana päivän ripset saanut. Nyt nämä ovat sitten saaneet kuivua tarpeeksi siihen mennessä♥

jouIMG_8946

Onko teillä muilla kokemuksia ripsienpidennyksistä? 
Entä mitä mieltä olette ylipäätään ripsienpidennyksistä, Hot vai Not?¨

~Taru

5 kommenttia:

 1. Missähän ja kenellä käyt laittamassa kulmat? Aivan ihanat on nimittäin, kelpais mullekkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Kuopiossa Helillä UPEUS-nimisessä kauneussalongissa :)

   Poista
 2. Ripset näyttää kyllä hyviltä ! Tosi hyvin tehty :) Itselläni on vähän monenlaista kokemusta pidennyksistä, vaikka sama tekijä tehnyt aina. Välillä on ollut huonosti laitettu ja tuntunut pahalta ja välillä taas tosi upean näköiset. Haluaisin ottaa uudestaan, mutta 3 viikon välein on aika kallista maksaa 50€ ripsistä. Jos saisi hieman halvemmalla pidettyä, niin ottaisin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut tosi hyvät:) munkin pitää miettiä, miten kauan on varaa pitää näitä räpsyjä... Onhan se aika tyyristä :D

   Poista
 3. Noi ripset on kyllä tosi ihanat! :) varmasti kävisin laitattamassa itsellenikin, mut varmaan pilaisin ne hankaamalla tai laittamalla ripsaria :D näyttää kyllä ihanan pitkiltä ja tuuheilta! :)
  Tää sun blogi on muuten tosi kiva! Liityn lukijaksi heti kun pääsen koneelle jos täää ei nyt kännykällä onnistu! :D

  VastaaPoista