lauantai 28. helmikuuta 2015

Ratkaisuja tulostusongelmiin

Oletteko koskaan joutuneet vaihtamaan mustetta tulostimeen taikka miettimään, mistä ihmeestä saisit sopivaa mustetta tulostimeesi? Itse olen ainakin tosi uuno näissä jutuissa ja yleensä pyytäisinkin isiä auttamaan. Joskus on kuitenkin opeteltava olemaan itsenäinen ja ottamaan itse selvää tälläisista arkisista asioista.

Tosiaan tulostimiahan on olemassa kahdenlaisia, muste- ja lasertulostimia. Itselläni on lasertulostin, joten odotan jo kauhulla laserkasetin loppumista. Laserkasetit eivät nimittäin ole ihan mitään halpoja. Laserilla yleensä tulostaa pidempään, mutta itse tulostimen hankitahinta ja uusi laserkasetti ovatkin sitten hintavampia.

jouIMG_9735

Tulostinmusteet.fi:stä löydät paljon tietoa tulostamisesta, mustekasettien täytöstä sekä vaihdosta ja useita eri verkkokauppoja vertailuineen, joista voit hankkia tulostimeesi lisää mustetta. Sivusto ei siis itse myy kyseisiä tuotteita, mutta sieltä löytää kätevästi paikat, mistä niitä hankkia. Nykyään tulostinmusteiden hintoja on turha lähteä kauppoihin vertailemaan, sillä tämän voi tehdä nykyään kätevästi netistä!

Vertailmalla eri tuotteita eri nettisivuilta voi säästää tuntuvasti rahaa. Yleensä tietokoneliikkeet myyvät tuotteitaan kalliimmalla kuin nettikaupat. Valitsemalla ekopatruunan, säästät samalla luontoa kuin rahaakin, tämä oli minulle uusi tieto. Olen aina luullut, että ekopatruunat ovat normaaleita patruunoita kalliimpia. Ne ovat siis kierrätettyjä mustepatruunoita, jotka ovat täytetty uudelleen.

Parhaita nettikauppoja tulostinmusteiden hankkimiseen ovat tällä hetkellä Inkclub, Finink, mustekasetti.com, Pixmania ja Shopping4net. Nämäkin verkkokaupat löytyvät tulostinmusteet.fi:n nettisivuilta. Sivuilta pääsee kätevästi siirtymään suoraan haluamaansa verkkokauppaan yhdellä klikkauksella. Sivustolla on myös kätevä hakutoiminto, joka helpottaa juuri oikean nettikaupan löytämisessä.

jouIMG_9737

Mitä mieltä te olette tulostinmusteiden hankkimisesta ylipäätään: helppoa vai ei?
Tilaatteko jatkossa mieluummin netistä, kuin kävisitte kaupoissa pyörimässä?

~Taru

Tehty yhteistyössä tulostinmusteet.fi:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti