lauantai 21. helmikuuta 2015

Thailand 2015 - part 5 / Phuket FantaSea

Ensimmäinen viikko sujahti ihan tosi nopsaa ohi ja toisen viikon alusta alkoi tuntua, ettei lomalla ehtinyt tehdä mitään. Thaimaassa on ihan hirveästi kaikkea nähtävää ja tehtävää, joten kaksi viikkoa on loppujen lopuksi varsin lyhyt aika. 

Tiistaina sitten mentiin katsomaan hehkutettu Phuket FantaSea Show. Meille oli kerrottu, että näytös olisi aivan huikea ja LasVegas tyyppinen. Otimme sitten liput showhun sekä buffet illalliselle. Buffet oli kuulemma maailman suurin, joten odotin että siellä olisi pöydät aivan notkunut ruokaa ja herkkuja. 

jouIMG_9096 jouIMG_9098
jouIMG_9114

Alue oli aika siisti, siitä tuli mieleen suuri Vekkula. Pimeässä loistivat eri värit ja ihmisiä oli, jälleen kerran, paljon. Alue oli kuin jonkin sortin eksoottinen tivolialue. Kaupoissa myytiin matkamuistoja, pehmoleluja, pieniä ruoka-annoksia. Kojuissa pystyi pelaamaan erilaisia pelejä, tiedättehän sellaisia mitä mm. linnanmäellä voi pelata ja niistä voi voittaa pehmoleluja tai muuta sellaista. Alue oli hieno.

Eksyttiin kanssa puolivahingossa sellaiseen kauppaan, josta lähti "seikkailureitti" viidakkoon. En olisi oikeasti uskonut, että siinä reitillä olisi mitään hienoa, saatikka oikeita eläimiä! Eniten yllätti kyllä reitin lopussa olevat lumitiikerit. Siellä oli oikeita tiikereitä lasiseinän takana! Oli ihan täpinöissä, sillä en ollut koskaan nähnyt tiikeriä muualla kuin telkkarissa. Ennen showta olisi myös saanut kuvan tiikerin pennun kanssa, mutta se olisi maksanut jotain 800 bathia niin jätettiin kuva ottamatta.

jouIMG_9104 jouIMG_9105 jouIMG_9106 jouIMG_9121

Ennen showta käytiin myös syömässä Golden Kinnaree nimisessä buffet ravintolassa. Tila oli ihan todella suuri ja se olikin varmaan yksi maailman suurimmista buffet ravintoloista. Ruokaa ei taasen ollut ihan niin paljoa, kuin olin odottanut. Valikoima oli aika suppeahko, mutta ruoka oli kyllä hyvää ja maha täyttyi kunnolla. Ruoka oli lähinnä thaimaalaista, joka sopi minulle kyllä paremmin kuin hyvin♥

jouIMG_9133 jouIMG_9122 jouIMG_9129

Mitä sitten tykkäsin showsta? Ihan ookoo, odotin suurempaa. Showta ei saanut kuvata, joten kaikki kamerat ja kännykät piti jättää säilytykseen, Jonot olivat aika pitkät ja välillä tungos ärsytti. Itse showssa parasta olivat kyllä ne norsut, jotka osasivat tehdä kaiken maailman temppuja. Muuten show oli vähän Disney-satu tyylinen, prinssi pelasti prinsessan.

Tuo show on ihan hyvä käydä kerran katsomassa, lähinnä tuon alueen takia. Toista kertaa en aio mennä, mutta olen ihan tyytyväinen että kävin sen kerran katsomassa. Jos Phukettiin asti matkustaa, täytyy tuo kerran käydä katsomassa. Tämä oli vain minun mielipiteeni, olen kyllä kuullut että jotkut tykkäävät siitä niin, että käyvät katsomassa sen joka kerta. Itse tykkään enemmän Cirque du Soleilista :)

jouIMG_9138 jouIMG_9130

Oletteko te käyneet katsomassa tuon FantaSea Shown?
Mitä piditte?

~Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti