maanantai 2. maaliskuuta 2015

Thailand 2015 - part 6 / Beautiful Sunset

Thaimaasta löytää aika helposti paikkoja, joiden katselemista ei vaan voi lopettaa. Tällaiseen paikkaan eksyin muutaman suomalaisen kanssa syömään. Ravintolasta oli ihanat merinäköalat ja näin maailman kauneimman auringonlaskun ikinä. Oletteko koskaan nähnyt, kun aurinko uppoaa mereen silminnähden? 

jouIMG_9154 jouIMG_9157
Ravintola, jossa söimme, oli mukavan rento ja ruoka oli jälleen kerran hyvää. Ravintola sijaitsi Kata Beachin lähellä, Patongista sinne ajoi melkein tunnin. Paikka oli kyllä taksimatkan arvoinen, eikä taksikaan neljään pekkaan ollut hinnaltaan paha. Ravintolan nimeä en vain millään meinaa muistaa! 

Illan pimetessä pimeydessä alkoi lennellä paljon lepakoita ja liskot kokoontuivat lamppujen läheisyyteen laumoina. Thaimaassa riitti kyllä lepakoita öisin, hotellillamekin niitä kiisi yössä pimeyden laskeutuessa. Kuitenkin suurin ja ihanin kokemus ravintolareissussa oli tuo upea auringonlasku! 

jouIMG_9159 jouIMG_9168

Voin lämpimästi suositella paikkaa teille! Kunhan muistan kyseisen ravintolan nimen, niin lisään sen tähän postaukseen, kannattaa nimittäin käydä, jos Phuketin suunnilla kuljeskelet koskaan. Joskus vaan  tiedättekö paikkojen tai ihmisten nimet katoavat mielestä, vaikka ne olisikin juuri äsken muistanut.

~ Taru

8 kommenttia:

 1. Auringonlaskua katsellessa tajuaa konkreettisesti miten nopeaan aika kuluu: aurinko tosiaan vain uppoaa sinne taivaanrantaan.

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, siinä muistaa taas että jokaisesta hetkestä tulee nauttia<3

   Poista
  2. Paikan nimi on After Beach

   Poista
  3. Ah niimpäs olikin, kiitti paljon! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia Taru ♥ Kyllä tuolla on kelvannut maisemia katsella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia♥ Noita kyllä kelpasi katsella ja aion kyllä katsella uudestaankin♥

   Poista
 3. Otsikko osui kyllä ihan nappiin - beautiful sunset! Näissä kuvissa on kyllä niin paljon kaunista! <3 Välittyy hyvin tuo kuvien tunnelmä tänne ruudun toiselle puolelle asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että välittyy, se oli tarkoituskin♥ Oli ehkä ensimmäinen otsikko koskaan, jota ei tarvinnut kauaa miettiä :)

   Poista