maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sometimes it's better just sit down and drink some coffee

Viime keskiviikkona kävin Katan kanssa kahvittelemassa Kahvila Houkutuksessa Kuopiossa. Kyseinen kahvila oli muuttanut paikkaansa, josta sain tietää ihan päivää ennen kahville lähtöä. Pakko kyllä sanoa, että nykyinen paikka on kahvilalle parempi ja tilat näyttävät kauniimmalta. Ruoka ja kahvi olivat jälleen kerran aivan mahtavia<3

jouIMG_9663

Kahvila oli todella täysi, kun menimme sinne siinä kolmen aikaan. Kaikki normaalit pöydät olivat täynnä ja vapaita pöytiä ihmiset kävivät jonosta käsin varaamassa (oltiin tässä vaiheessa itse kassalla), jota en itse välttämättä kehtaisi tehdä, etenkin jos jono on pitkä ja kassalla on ihmisiä jo maksamassa ja vain yksi pöytä olisi vapaana. Noh, pitänee itsekin ryhtyä tällaiseen pöytien varaamiseen ennen kuin jonoon astun. Päästiin kuitenkin istumaan Katan kanssa sellaiselle vihreälle korokkeelle ja nautittiin herkkumme hyvillä mielin.

jouIMG_9668

Itse otin cappuccinon ja palan kinkkupiirakkaa, sillä olen enemmän suolaisen kuin makean ystävä. Pakko kyllä myöntää, että Katan suklaakakku houkutteli aika kovasti. Pitänee ensi kerralla ottaa jotain makeaa vaihtelun vuoksi :) 

Ihanaa oli jutella Katan kanssa pitkästä aikaa. Vaikka ollaan tosi hyviä ystäviä, ei meidän aikataulut oikein koskaan napsaa kohdilleen. Mutta sellaista elämä on, sen kanssa täytyy vain elää.

Tämä viikko mulla on alkanut lounastamalla Viivin kanssa ja eilisillasta saakka olen nukkunut KYS:illä piuhat päässä. Jospa alkaisi selvitä, mistä nukahtelutaipumukseni johtuu. Toivotaan ainakin niin!

Miten teidän viikko on alkanut?:)

~Taru

4 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja <3 En ees muista milloin viimeksi olen käynyt ulkona kunnon kahvilassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli! Kannattaa käydä kahvilla, jos vaan aikaa ystävän kanssa löytyy - se on mukavaa vaihtelua ei-niin-mukavalle arjelle :)

   Poista
 2. Nam!♥ Houkutus on kyllä ihana paikkana ja varsinkin tuo uusi tila sopii hyvin sille :) siellä on kyllä aina hirveä ruuhka, kun itsekin tuolla uudessa kävin niin pöytiin ei sitten millään meinannut mahtua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa, se on ihana mutta tosi ruuhkainen. Mutta on se sen ruuhkan arvoinen♥

   Poista