sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kenkien nettishoppailu

"Mistä verkkokaupasta löydän UGG:it?" 
"No emmä tiijä, mä ostan yleensä ekasta josta löydän ja sit myöhemmin löydän kaupan jossa olis halvemmalla tai ilman postikuluja..."
"Aa justiinsa. Mikä se halvempi sit oli?"
"Emmä vaan muista"

kenkiä

Varmaan aika tuttu tunne monille?
Itse vihaan verkkokaupoissa postikuluja, niitä ei edes ajattele, ennen kuin tilauksen yhteenvedossa paljastuukin monen euron postimaksu. Enkä ole niin intohimoinen nettishoppaaja, että jaksaisin kiertää kaikki verkkokaupat yksitellen läpi esimerkiksi juuri UGG:ien toivossa taikka ilmaisen toimituksen perässä. Verkkoshoppailu on tällaiselle noviisille aika uuvuttavaakin!

Kenkäkaupat.fi on kenkien verkkokauppojen vertailuun tehty sivu. Sivuilta löytää helposti, mistä verkkokaupoista esimerkiksi UGG:eja tai Vagabondeja löytää ja millaiset ovat sivujen postimaksut. Ihan tosi kätevää, verkkokaupan etsimiseen ei mene turhaa aikaa ollenkaan! Kaikki suosikkiverkkokauppani löytyvät kanssa noilta sivuilta ja pystyn siten melko helposti vertailemaan, kummastako uudet korkkarit tilaan. Samoilta sivuilta löytyy kanssa hyvin tietoa kengistä ja paljon vinkkejä. Sivuilta löytyy esimerkiksi vinkkejä hyvien juoksukenkien hankkimiseen, mikä onkin ajankohtaista näin keväällä. Ketä kaikkia on lenkkikärpänen puraissut?

Sivustolla on myös liuta alekoodeja eri verkkokauppoihin, jotka saa lunastettua ihan vain klikkaamalla. Alennusten kanssa säästää hyvin rahaa seuraavaan kenkäpariin ;) Netistä löytää usein paljon suuremman valikoiman eri kenkiä ja kokoja kuin normaalista kaupasta, tämähän on nyt ihan totta. Itse olen aika huono ostamaan kenkiä netistä, mutta välillä se olisi kyllä poikaa, sillä palautukset ovat nykyään varsin simppelit tehdä.

jouIMG_9818

Tilaatteko te paljon kenkiä netistä? :)

~Taru

Yhteistyössä Kenkäkaupat.fi


4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, tää postaus on kun just mulle tehty! Mä oon nimittäin etsimässä mahdollisimman edullisia converseja kesäksi! :D
  mä tilaan aika usein kengät netistä, koska onhan ne aika usein halvempia vaikka päälle tulisikin postikulut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee vähän ihana kuulla että tästä oli sulle hyötyä :) Pitäis itsekin kyllä uudet converset tilata ku niistä nyt tietää koon heti valmiiks että mitkä sopii!

   Poista
 2. Moi!

  Minua häiritsee tämä yhteistyöpostaustesi mainosmainen kieli. Onko kenties koulutuksesi päässyt hieman läpi blogiinkin..? :)
  Tuntuu, että luen mainosta blogipostauksen sijaan. En ole varma hoksaatko mihin viittaan, mutta esimerkiksi ostosteeveessä on havaittavissa hieman samanlaista asettelua: "Oletko kyllästynyt ongelmiin imurisi kanssa? Eikö talosi ole koskaan siisti? Ratkaisu on keksitty! Uusi dusteater pro 560 auttaa sinua pölyjesi kanssa! Siivoaminen on helppoa, kätevää ja edullista - dusteater pro 560 ei käytä ollenkaan sähköä, vaan toimii auringonvalolla!"
  Toivoisin näihin yhteistyöpostauksiin vähemmän tätä mainoksen tunnetta. Jotenkin läpinäkyvä fiilis jää. Mutta on huippua, että selkeästi kerrot, että kyseessä on yhteistyö! Pointsit siitä.

  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta:) on totta, että teksti kuulostaa vähän mainosmaiselta. Voi hyvin olla, että opinnot puskee tässä vähän läpi... Yritän jatkossa tehdä paremmin ja vähemmän mainosmaisia postauksia:)

   Mukavaa kevättä sinnekin!

   Poista