tiistai 31. maaliskuuta 2015

Mikä ihmeen PartyLite?

Aloitin tammikuussa hieman hetken mielijohteesta uuden lisätyön opiskelujen ja töiden lisäksi, aloitin itsenäisenä PartyLite-konsulttina kosmetologini kannustamana. Olin ihan ulalla aluksi, mikä koko homma oli ja lähinnä minua kiinnosti halvemmalla saatavat somisteet ja kynttilät, mutta homma kuitenkin kiskoi mukanaan hieman enemmän. Vielä on alkukankeutta huomattavissa, mutta pikkuhiljaa tässä kehittyy.

jouIMG_0198
jouIMG_0216

No mikä ihmeen PartyLite?
Aika harva loppujen lopuksi edes tietää PartyLitesta mitään ja jos tietää, niin todella vähän. Tosiaan PartyLitella on ihana valikoima kaikenlaisia kynttilöitä, somisteita sekä tuoksutuotteita, kuten tuoksuvahoja ja liinavaatesuihkeita. Tuotteita voi sitten tilata kutsuilta, jotka innokas emäntä järjestää kotonaan, työpaikalla, tms. taikka konsultin verkkokaupasta.

Kutsuilla emännän hommiksi ei jää kuin tarjota halutessaan juotavaa ja syötävää vieraille ja myöhemmin jakaa tilatut tuotteet vieraille. Emäntä saa tästä hyvästä tavallaan korvaukseksi muhkeat emännänedut, joilla hankkia kotiinsa tai lahjaksi jotain kivaa tuotevalikoimasta. Elikkä suoramyyntiä siis tämä homma.

jouIMG_0194
jouIMG_0223 jouIMG_0232 

Innostuin tosiaan puolivahingossa ja aika extempore aloittamaan konsulttina. Kävin sukulaiseni kutsuilla muutamaa viikkoa aiemmin, joissa tutustuin ensimmäistä kertaa PartyLiteen. Ajatuksenani oli järjestää itse kutsut ystäville ja sukulaisille joskus kevään mittaan, mutta kosmetologini kertoi minulle ripsihuollon aikana liikaa hyvää konsultin hommasta, joten ripsihuollon jälkeen kirjoitimme konsulttisopimuksen ja PartyLite-urani sai alkaa. Olen vielä tosi alussa urallani, mutta jo nyt tämä on tarjonnut minulle paljon. Olen tienannut parhaimman tuntipalkkani koskaan, tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut ihan hirveästi inspiraatiota muilta konsulteilta, emänniltä ja asiakkailta. Iso kiitos siis Helille, yksikön päälliköllemme, joka minut aivopesu mukaan<3

jouIMG_0195 jouIMG_0197
jouIMG_0227 

Maaliskuussa kävin kurkkaamassa erään PartyLite-kiertueen, josta sainkin paljon ideoita kevääseen. On ihan hölmöä ajatellaa, ettei kynttilöitä voi kesällä polttaa. Kynttiläpurkit soveltuvat saunaankin, jossa yleensä on pimeämpää kuin ulkona. Minusta kynttilät ovat ympärivuotinen juttu!

Tässä kuussa pidimme yksikön johtajamme ja yhden toisen konsultin kanssa myös Pop Up-kutsut Earth Hour-teemalla. Varattiin Kuopion keskustassa tila, johon kutsuimme vieraita tutustumaan PartyLiteen ja tekemään ostoksia. Huomenna onkin aika laittaa tilaukset menemään! Pop Up-kutsuilla minun osuutenani oli kertoa lyhyesti hieman pikakutsujen ideaa ja tuoda itseleivottuja muffineita. Tosiaan konsultit voivat järjestää emännän/isännän toiveen mukaisesti myös pika- deco tai tuoksubaarikutsuja perinteisten kutsujen sijaan. Itse haluaisin joskus pitää nuo tuoksubaarikutsut, ne kuulostavat tosi siisteiltä!

jouIMG_0202 

Syksyllä olen lähdössä PartyLiten konferenssiin yhdessä muiden konsulttituttujeni kanssa ja syksyllä on kanssa suunnitelmissa järjestää uudestaan Pop Up-kutsut syksyisemmällä teemalla pienellä konsulttiporukalla. 

Jos jotakuta kiinnostaa järjestää Kuopion alueella PartyLite kutsut kotonaan, niin tulen mielelläni konsultoimaan. Yhteyttä voi ottaa ihan sähköpostitse ;)

Onko muille PartyLite jo tuttu?

~Taru

6 kommenttia:

 1. Nää kuvat! <3 Mä taidan haluta ison kasan kynttilöitä (ja tarpeeks tilaa niille! :D) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin alkaa tää tila olemaan ongelma... :D

   Poista
 2. Wautsi ihania kuvia! :-) Party Liten kynttäilät on kyllä tuttuja, mutta pitkään aikaan en oo niitä kyllä meillä nähnyt!

  Ihanaa tiistaita <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Eikö ihmiset oikeesti tiiä partyliteä? :D meilläpäin tuntuu olevan ihan tuttu juttu. Rakastan niiden tuotteita ja meiltä löytyykin vaikka ja mitä :) lemppari on ehkä sellanen iso mosaiikkivaasi turkoosin eri sävyissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oikeestaan kovinkaan moni :D Täällä ne on tietylle piirille tuttuja tai sitten monella niistä tulee mieleen Tupperware... Ihana, että tykkäät sen tuotteista♥ Ja luulen tietäväni, mitä vaasia tarkoitat - se on IHANA!

   Poista