lauantai 25. huhtikuuta 2015

Uudet kulmat ja hiukset

Eilen kävin vihdoinkin siellä kampaajalla, jota hiukseni ja kulmani ovat huutaneet jo viikkoja. Kuten varmaan jo osa tiesikin, vihaan kulmien nypintää yli kaiken ja olen siinä todella laiska. Laiskuus sitten kostautuu, sillä kulmani ovat näyttäneet jo pitkän aikaa jälleen muodottomilta puskilta. Tein taas lupauksen, kuten jokaisen nypintäkerran jälkeen, että nyt pidän huolta kulmistani. Jää nähtäväksi, pysyykö lupaus vai ei.
  KULMAT240415
Kulmista tuli aika täydelliset. Hieman vielä punoittaa niiden ympäriltä, minulla on siis hieman herkkä iho tähän hommaan. Kuitenkin kipu palkitaan ja nyt on taas paljon kauniimpi olo kuin pitkään aikaan.

Kaunista oloa lisäsi myös kampaajalla käynti ja hiustenleikkuu. Omat latvani olivat ihan hapsuja, joten annoin kampaajan nipsata kaikki kuivat latvat pois. Olin kampaajalle mennessä varma, että pituutta olisi joutunut ottamaan vieläkin enemmän pois, mutta ilokseni pituus säilyi kuitenkin vielä ihan ookoo pitkänä. Kylläpä hirvittää katsoa tuota ennen kuvaa!

Suurin muutos tapahtui pään toisella puolella, sillä leikkasin etutukkaan hieman uutta ja raikkaampaa ilmettä. Tänne blogin puolelle kuvia tästä uudesta tukkatyylistä tulee hieman myöhemmin, mutta uteliaimmat voivat käydä jo Instagramista kurkkaamassa lopputuloksen. Instagramista minut löytää @taruppi :)
  TUKKA240415
jouIMG_0594

Kuten aina, ihana kampaajani ehdotti pientä muotoilua loppuun. Tällä kertaa päädyttiin ihan kiharoihin. Voi kun kampaaja olisi ollut vasta tänään, niin olisin saanut Blogimiittiin tuon ihanan tukan! Nyt täytyy itse ryhtyä kääntelemään rautaa, jos kikkurat haluan päähän.

Ennen illan Glitterin Blogi-iltaa käyn haalarimerkkien kirpputorilla. Jospa sieltä löytyisi jotain hulvattomia merkkejä täydentämään haalareitani! Suunnitelmissa on myös kissan ruokkimista, kahvittelua ja asukuvien ottoa. Ihan illalla sitten suuntaan Kuopion yöhön, pitkästä aikaa ♥

Ihanaa lauantaita kaikille ♥

~Taru

8 kommenttia:

 1. Haha, mäkin oon ihan älyttömän laiska kulmien nyppimisen suhteen... Noista tuli kyllä nyt ihan täydellisen muotoiset! <3 Ja nyt hiuksetkin näyttää tosi terveiltä ja elinvoimaisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kerhoon siis :D Itsekin olen enemmän kuin tyytyväinen näihin kulmiin ja tukkaan <3

   Poista
 2. vau, noista kulmista tuli tosi siistit! :) itsekin haluaisin ne Täydelliset Kulmakarvat, mutta joskus olen nyppinyt joistain kohdista liikaa, eikä kulmat enää tahdo kasvaa kunnolla niihin kohtiin.. yritä siinä sitten aina piirtää luonnollista lopputulosta, jossa kumpikin kulma olisi samanlainen :D hyvältä näyttää myös hiukset <3 miunkin pitäisi käydä vielä ennen kesää leikkuuttamassa huonot latvat pois ja vähän raikastamassa väriä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vihaan piirtämistä, mutta välillä sitäkin on tehtävä.. :s Se on niiiiiin ärsyttävää kun kulmat on erimuotoiset! Eihän sellaisia pikkuvirheitä muut huomaa, mutta pahimmat arvostelijat ovat omat silmät... Mutta kiitos Tuuli kehuista<3 Kunhan kampaajalle pääset niin laitahan sitten ennen-jälkeen kuvia! :)

   Poista
 3. Sun kampaaja osaa todella hyvin muotoilla kulmat <3 Mä en oo antanut kenenkään koskea vuosiin mun kulmiin kun en oo löytänyt sellaista henkilöä ketä tekisi sen haluamallani tavalla :D Ja sun hiukset on ihan sairaan upeat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kampaaja on kyllä loistava, en vaihtaisi mistään hinnasta♥ Kiitos hänelle tästä uudesta lookista! Joo mä olin ihan samanlainen etenkin hiusten kanssa, että ennen pelkäsin mennä kampaajalle kun ei vielä ollut vakkarikampaajaa... Silloin joka kerta oli ehkä pikkaisen pettynyt, mutta nykyään ei kyllä ole tarvinnut olla pettynyt lainkaan :)

   Poista
 4. Tosi hienot tuli kulmista ja hiuksista :) Itselläni myös kulmat ja hiukset järkyttävässä kunnossa :D Pitäsiköhän asialle tehdä jotain XD ? Sulla on aivan ihanat hiukset ;) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru ♥ Kampaajalle vain ja kesälookkia ylle ;)

   Poista