perjantai 17. huhtikuuta 2015

Uusia treenivaatteita

Ihan kamalasti en ole uusia treenikamoja lähiaikoina ostellut, vaikka olisi kyllä tarvis enempäänkin. Näiden uusien treenikamojen lisäksi hankintalistalla ovat vielä ainakin parit urheilurintsikat, pari toppia sekä uusi juomapullo. Uudet salikengätkin olisivat kivat, mutta ne saavat odotella vielä hetken hankkimista. 

jouIMG_0445

3/4 lahkeiset salihousut - SOC

Nämä salipöksyt on vanhin ostos näistä uusista salikamoista. Nämä ovat todella mukavat jalassa, mutta yksi miinus löytyy. Takana on "tuuletusaukko" juuri sellaisella kohdalla, että varmasti näkyy alushousujen yläraja siitä läpi. Näitä pöksyjä ei siis käytetä ilman pidempää paitaa! En pidä siitä, että alusvaatteet vilkkuvat salikamojen alta, enkä halua kanssatreenaajien tietävän, minkä värisiä alusvaatteita käytän.

jouIMG_0442

Just Do It. salipaita - Nike

Tämän salipaidan bongasin Stadiumista alennuksesta, tosin en Suomesta vaan Tanskasta. Euroina paidalle jäi hintaa jokin noin kymppi ja olen kyllä ollut tähän tyytyväinen. Erityisen kivasti tämä paita sopii noiden sinisten housujen kanssa yhteen!

Siniset kokopitkät salihousut - SOC

Stadium on selkeästi näistä "normikaupoista" mun suosikki. Sieltä löydän lähes aina jotain kivaa salivaatetta. Viime käynnillä mukaan tarttui nämä ihanan pirteän siniset salipöksyt, joissa ei ole tuuletusaukkoa takapuolessa! Housut ovat ihanan pehmeät jalassa, mutteivät silti liian kuumat. Hintakaan ei ollut kuin noin parikymppiä. SOC on siitä tosi hyvä merkki, että se myy urheiluvaatteita ja -välineitä sopivaan hintaan. Housuihinkaan ei tarvitse monia kymmeniä käyttää ja parilla kympillä saa hyvin kestävät pöksyt.


Mitäs tykkäätte näistä ostoksista? :)

~Taru

2 kommenttia:

  1. Vähän kivoja ostoksia :) Tarvisin itsekkin uusia salivaatteita :) Noi vaaleansiniset pitkät salihuosut on aivan ihanat ♡ Mulla on tällähetkellä vain sellaiset vähän polven alle pituiset salihousut mutta haluaisin pitkät sellaiset :) Ja ehkä sellaset jotkun muut kuin vaan mustat ;) Ne on vaan kyllä merkistä riippuen aika kalliita ... Mutta jospa löytäisin jostakin sellaiset suht edulliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva, kun salihousuissa on väriä, etenkin näin keväsin :) tosiaan merkistä riippuen salivaatteet ovat aika kalliita, mutta onneksi näitä halvempia ja silti laadukkaitakin merkkejä löytyy!

      Poista