tiistai 19. toukokuuta 2015

Till Stockholm

jouIMG_4538

Ettei laivoja ehtisi Tallinnan jälkeen tulla ikävä, pitää kesäkuun alussa lähteä heittämään minireissu Tukholmaan!

Lähden ihanan isoäitini kanssa risteilylle Tukholmaan, jossa vietämme kaksi yötä laivalla ja siinä välissä käymme viettämässä päivän Tukholmassa. Maissa siis emme ole yötä, mutta tällainen reissu on oikeastaan ihan hyvä - ei tarvitse matkalaukkuja raahailla niin paljoa. Kaikenlisäksi, laivalla on myös ihan hyvä nukkua. Helsinkiin reissaamme halvasti OnniBussilla. Ensimmäinen kerta kun matkustan ko. bussifirmalla - toivottavasti olisi paremmin aikataulussa kuin junat. Olemme onneksi varanneet hyvin aikaa siirtyä bussista laivaan ja paluumatkalla laivasta bussiin. Ei pitäisi olla vaaraa myöhästyä.

Reissaamme siis M/S Silja Symphonylla ja hytiksi valikoitui tällä kertaa promeade-luokan hytti. Aamiaisbuffetit on myös varattu, mutta tällä reissulla emme etukäteen ostaneet illallisbuffettia. Katselemme sitten, missä syömme. Jos kattauksessa on tilaa, voi olla että toisena iltana eksymme sinne. Buffeteissa on aina niin paljon eroa, joissakin on ihan tosi paljon kaikkea hyvää - toisissa ei taas lähes mitään.


Onko teillä tulossa reissuja Ruotsiin lähiaikoina?:)

~Taru

6 kommenttia:

 1. Sulla on kivan näköinen blogi ja upea banneri! Mikä kamera sulla on käytössäsi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mulla on Canon EOS 1100D :)

   Poista
  2. Onko sulla siihen joku parempi objektiivi?? mulla on myöskin se kamera mutta käytän olympus pen liteä.. nää kuvat on todella hyvälaatuisia, mulla blogger aina hiukan 'raiskaa' niiden laadun :(

   Poista
  3. Ei oo, ihan sillä alkuperäisellä kuvailen :) Ite käytän kuvien lisäämiseen flickriä blogiin, en bloggeria. Toimii paljon paremmin!

   Poista
 2. Oi ihanaa ♡ Oi kiva päästä laivalle ;) Mä oon käynyt vaan kerean laivalla ja sekin oli sellainen päivän yhden yön reissu Tallinnaan. Jospa sitä jossain vaiheessa pääsis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän sinäkin pääse vielä ;)

   Poista