lauantai 6. kesäkuuta 2015

For Him: Prada Luna Rossa

Tiedättekö, miten vaikeaa on ostaa miehelle tuliaisia? Ihan kamalan vaikeaa! 
Itse ajattelin aluksi hankkia J:lle laivalta paidan, mutta en löytänyt hyvää. Sitten ajattelin vyötä, mutta minulla ei ollut hajuakaan, kuinka pitkä sen olisi pitänyt olla. Karkki ei oikein sovi ja alkoholi olisi ollut aika tylsä ja epäkestävä tuliainen.

Isomaman kanssa TaxFreessä pyöriessämme päätin, että ostan tuliaiseksi miesten tuoksun. Hyvä idea, muttei mikään helppo. Varmaan tunti pyörittiin ja mietittiin, mikä tuoksu olisi hyvä. Onneksi laivalta sai hyvin apua henkilökunnalta ja viimein se hyvä tuoksu löytyi.

jouIMG_1239

Mukaan lähti siis Pradan Luna Rossa-miestentuoksu. Tuoksu on hieman sporttisen miehekäs, ei mikään kovin pistävä tai voimakas. Sellainen (ainakin minun nenään) todella hyvä. Onneksi Juho antoikin mulle luvan ottaa sellaisen tuoksun, joka miellyttäisi minun nenääni - ja onneksi hänkin piti siitä!


Onko muilla ollut vaikeuksia ostaa miehelle tuliaisia/lahjoja? Entä onko kukaan sattunut tuoksaisemaan tuota tuoksua? 

~Taru

4 kommenttia:

 1. Lahjoja (muitakin kuin tuliaisia) miehille on aina ihan tuskaa miettiä. Keksii ehkä jonkun kivan pienen jutun, mutta se "ei riitä" omasta mielestä :D Tuoksuja on tullut suosittua, mutta ulkomailta toin miehenpuolikkaalle pari kivaa paitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paidat on kyllä hyvä idea! Pitäisi vain tietää se koko... :D

   Poista
 2. Miehille on niin vaikeaa ostaa yhtään mitään. :D Ja sitten kun on jo monena vuonna ostanut jo lahjoja ja kaikki ne parhaat ideat käytetty, niin hommasta tulee aina vaan vaikeampaa ja vaikeampaa. Oma mies on vielä sellainen, että se ei osaa edes itse sanoa mitä haluaisi niin siinä sitten pähkäillä. Onneksi on joka kerta kuitenkin tykännyt lahjoista mitä olen ostanut ja kello on ollut ehdottomasti lemppari :) Kiva että mieleinen tuoksu löytynyt, henkilökunta osaa yleensä suositella hyvin sellaista mistä mieskin sitten tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Ei aina kehtaisi ostaa samaa kuin edellisenä tai sitä edellisneä vuotena, ootan jo kauhulla tulevaisuutta ja lahjojen hankintaa :D Kello on kyllä kanssa tosi hyvä idea, varmasti tykätty lahja on ollut :)

   Poista