torstai 4. kesäkuuta 2015

Tallinnan reissu 24.5.-26.5.

jouIMG_0940

Siis ihan hävettää, miten vähän tuli otettua kuvia Tallinnassa! Valehtelematta nämä kuvat ovat ainoat koko reissulta, eikä omasta naamasta ollut kuvia laisinkaan muualla kuin Instagramissa. Noh, ehkä ensi kerralla sitten räpsin enemmän kuvia. Näin sanon jokainen kerta, mutta tuolla rymyreissulla ei kyllä kokoaikaa kameraa uskaltanut mukana kuljettaa. Tällä kertaa otin kuitenkin semi nätisti reissun ja rahaakaan ei nyt ihan miljoonia mennyt. 

ruoka1

Läskistyttyähän tuolla reissulla meinasi. Suurin osa kuvista keskittyy ruokaan, eikä näissä kuvissakaan näy kaikkea mitä söin tuon reissun aikana. Ihan hirvittää, onneksi tällaisia mässy/alkoholireissuja ei ole kovin useasti vuodessa. Enemmän reissussa upposi mahaan ruokaa kuin alkoholia, josta olen ihan ylpeä. Ei oikein huvittanut ihan rännejä vetää, vain sellaiset että oli tosi hauskaa koko illan ajan. 

Tosiaan tämä matkahan alkoi laivan buffetissa, josta yllä olevat kuvat on otettu. Ja nuohan ovat sitten minun lautasia (jälkkärilautanen ei, mutta itsellä oli about saman verran jälkkäriä). Eikä jäänyt paljoa ruokaakaan yli, en vain kehtaa jättää buffeteissa lautaselle ruokaa kun sen on siihen itse lapannut. Buffetti oli jees, alkupalapöytä oli parempi kuin pääruoka pöytä. Vuoden kalat taas syöty kerralla!

jouIMG_0955 jouIMG_0954

Tallinan puolella käytiin eräällä "Tommin Grillillä" (Tommi Grill) syömässä heti kun päästiin hotellista eteenpäin. Vietimme siis yhden yön laivalla ja yhden yön hotellilla. Tuolla grillillä söin alkuun ihanat juustoleivät ja pääruuaksi kanafajitaksen, ai nam! Ette uskokaan kuinka hyvältä ruoka maistui, kun ei ollut edes aamupalaa syönyt. Kylkeen kylmä siideri ♥

Illalla taasen kävimme sellaisella ruokapaikassa, kuin Mack Bar-B-Que. Tuota paikkaa voin suositella kaikille ihan todella lämpimasti ♥ Itse söin wingsejä ja kanahampparin, ei luoja miten hyvää ne pystyivät olemaankaan! Otettiin vielä viiden hengen poppoolla Jumbo Mojito ja kuten varmaan joku jo tiesikin, rakastan Mojitoja ihan yliylikaiken! Omia lemppari alkoholijuomia ovat kyllä ehdottomasti Mojitot ja Margaritat. Ei niihin vain voi kyllästyä ja ovathan ne vähän fiinimpiä kuin perus kossukolat.

Tallinnasta en löytänyt mitään shoppailtavaa. Harmitti. Mutta toisaalta olin tyytyväinen, koska sitten heti keskiviikkona lähdin käymään Helsingissä päiväseltään shoppailemassa. Aikaa oli juuri sopivasti! Ihan höpöhöpöä on, ettei täältä Kuopiosta asti voisi Helsinkiin tehdä päiväreissuja. Aamulla kun lähtee ajoissa OnniBussiin ja illalla myöhään takaisin, niin hyvin ehtii päivän tehdä vaikka mitä. OnniBussit on halpoja ja nopeita, peukutan!

jouIMG_0941

Oletteko te käyneet Tallinnassa lähiaikoina tai oletteko menossa? :)

~Taru

8 kommenttia:

 1. Oi kuulostaa ja näyttää oikein oikein hyvältä!<3 nuo ruoat namm...:) Tallinna on varmasti mukava, pienenä tuli käytyä todella paljon! Jospa joskus pääsisi käymään ainakin juomapuolta ostamassa ;) Onneksi Tukholman risteily on edessä päin <33 can't wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kuule vaikka ensi kesänä lähdetä käymään ;) Ihanaa reissua sullekin muruseni♥♥

   Poista
 2. NAM mitä herkkukuvia, iski hirvee nälkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Ihan heti ruuan jälkeen ei pystynyt kuvia katsomaan kun oli niin ähky olo :DD

   Poista
 3. Sulla oli varmasti tosi kiva matka :) Kivan näköisiä kuvia ;) Mä oon käynyt Tallinnassa vaan kerran :D Mentiin sillon joskus 5 vuotta sitten Baltic Pricess : sillä ja oli kyllä ihan kivaa :) Ois kiva mennä uudestaan joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka kyllä oli ihan huippu :) Mekin oltiin muistaakseni nyt samaisella laivalla!

   Poista