tiistai 7. heinäkuuta 2015

Grey & Pastel Colors

asu1

Tämän kesän käytetyimmät vaatteet mulla taitaa olla nahkatakki ja Freddyt. Ihan todella surkeat kelit ollut koko kesän! Yhden päivän paistoi aurinko, jolloin pääsin ottamaan aurinkoa, mutta silloinkin piti lähteä kesken kaiken töihin. Toisaalta ihan hyvä, sillä paloin selästä aika pahasti, kun unohdin aurinkorasvaa. Käyttäkää ihmiset hoi sitä rasvaa, palaminen ei ole kivaa eikä ihosyöpä!

Harmaat Freddyt ovat olleet nyt kovassa käytössä lähiaikoina, mutta juuri nyt ne odottavat pesua. Onnistuin tahraamaan nämäkin, kuten kaikki housut aina ja sitten ne on pakko laittaa pyykkiin - äääh. Housuja ei just pitäisi usein pestä, ettei ne mene pilalle, vaan mieluummin tuulettaa. Tahroja ei vaan voi tuulettaa pois niin pakko pestä. Tosin, tässä vielä viikon ajan nykyisessä kämpässä, tuuletus on miltei mahdotonta, ellei vie tuuletettavia vaatteita tuohon yleiseen pyykinkuivaustelineeseen ulos. Parveketta tässä mulla ei nimittäin ole.

jouIMG_2289 jouIMG_2291

Kynsillä: IsaDora Wonder Nail - 024 Blue Drop

jouIMG_2328
Leather Jacket  - Only / Chiffon Shirt - BikBok / Pants - Freddy Wr. Up / Sneakers - VOX (Skopunkten)

Nämä mustat tennarit ovat myös tämän kesän luottovaatteita. Kengät ovat kovassa käytössä ja saa nähdä, onko niistä kesän jälkeen enää mitään jäljellä. Valkoiset conssit ovat säästyneet käytöltä, kun nämä on niin helppo vetäistä jalkaan. Selvästikin suosin tänä kesänä mukavuutta pukeutumisessa, ehkö jopa enemmän kuin ennen. Juhannuksenakin pukeuduin todella mukavasti, ja sillä asulla oli ihana olla koko ilta kun mistään ei puristanut. Sama mukavuus pätee myös näihin Freddyihin Mukavat jalassa ja näyttää siistimmältä kuin kollarit!


Nyt lähden polkemaan töihin, ihanaa tiistaita kaikille!

~Taru

8 kommenttia:

 1. kannattaa käyttää housuja pakkasessa sillon ku ne ne tarttee tuuletusta, hyvin toimii kun yön yli pitää pakkases :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiitti vinkistä! Pitää ryhtyä tuota testaamaan - onneks uudessa kämpässä tulee olemaan isompi pakkanen ku nykyään :)

   Poista
 2. Ihana asu! :) Oon kyllä ihan samanlainen, että vaatteet töhriintyy alta aikayksikön..:D Kivalta näyttää nuo housut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sittenhän me ollaan porsaita yhdessä :D Kiitti Maria ♥

   Poista
 3. Tykkään tästä asusta paljon! Mielestäni harmaa ja vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen :) Mullakin on muutamat Freddyt, tuntuu vaan että ne eivät ole mitenkään kauhean laadukkaat ainakaan hintaansa nähden. Tai sitten olen pessyt niitä liiankin useasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta väriyhdistelmästä paljon! Itse en ole Freddyjä pessyt kuin kerran mustat ja kerran nyt nämä harmaat, vielä ei ole menneet miksikään. Monilta olen kyllä kuullut, ettei ne kestä paljoa pesua :o Ja onhan ne arvokkaat, pitää olla pesemättä :D

   Poista