lauantai 5. syyskuuta 2015

Fall is here

Ensimmäinen kouluviikko on nyt takana ja syksy on startannut nyt virallisesti. Jokainen korkeakouluopiskelija tietänee, että ensimmäinen kouluviikko on aika rankka. Tästä syystä en ehtinyt/jaksanut/pystynyt tulemaan bloggailemaan. Yritän parhaani mukaan järjestää aikaa blogille tänä syksynä, ainakin enemmän kuin heinä- ja elokuussa. Ihan hävettää, miten vähän tuli bloggailtua...

jouIMG_3276

Tänä syksynä mulla siis alkoi toinen vuosi Savonia AMK:ssa. Opiskelen siis Tradenomiksi ja suuntaudun opinnoissani taloushallinon puolelle. Elikkä vuoden aikana opinnoissa Excel tulee olemaan kaveri ja aivot solmussa kirjanpidon kanssa. Vähän jännittää, miten tulen noissa pärjäämään. Onneksi mulla on nyt kuitenkin lääkitys narkolepsiaan, elikkä tunneilla pitäisi pysyä hieman paremmin hereillä. Ensi viikolla näkee sen sitten tositoimissa.

Valinnaisiksi aineiksi tähän syksylle valitsin saksaa (MIKSI TARU MIKSI??) ja strategista ajattelua. Käytin koulun kirjastoa ensimmäistä kertaa ja lainasin ensimmäistä kertaa AMK aikana kurssikirjat ajoissa. Saksan kirjat täytyy kyllä vielä ostaa omaksi, samoin kirjanpidon ja varmaan kustannuslaskennan kirjat myös. Rahaa palaa.

Koulussa toimin myös Tuutorina! Tuutorointi on ihan parasta hommaa, voin suositella kaikille. Uusia kavereita ja tuttuja tulee niin kovaa tahtia, ettei Facebook meinaa perässä pysyä. WhatsApp laulaa koko ajan, kun johonkin ryhmään tulee viestejä. Joko oman kaveriporukan, toisen kaveriporukan, tuutorien, tuutoroitavan luokan, koulukavereiden tai kotiväen ryhmään. Thank God mute-toiminto on keksitty!

jouIMG_3269

Leather Jacket - Only / Jeans - Vero Moda / Sneakers - Converse / Shirt - Gina Tricot / Belt - Vero Moda / Watch - O.n.e / Bag - Axel David

jouIMG_3291 jouIMG_3256

Mun "kummityttö" Mea ♥

Mulla on ihan kauhea koirakuume, mutta onneksi naapurista löytyy mun "kummityttö". Reetan Chihuahua Mea (Meetwursti, Metukka, Meetu, rakkalla lapsella on monta nimeä) lievittää sopivasti pahinta kuumeilua. Karvakorva pääsee aina silloin tällöin myös hoitoon tänne kummitädin kainaloon. Ihmeen pitkä pinna kyllä tuolla koiralla, sitä saa paijailla ja kiusata ihan kunnolla, eikä pikkuista haittaa ollenkaan!

Harrastuksina tänä syksynä on bloggailu, sali, ratsastus sekä sirkuksella käsilläseisonta sekä pariakrobatia. Kalenteri siis taas täysi :D


Miten teillä on syyskuu alkanut? :)

~Taru

8 kommenttia:

 1. Wau mikä mimmi ♥! Näytät upeelta! Täydeltä kuulostaa, mutta näkyillään silti, eikö niin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siellä toinen ♥ Todellakin näkyillään, multa löytyy aikaa ystävillekin ♥

   Poista
 2. Kivoja kuvia :) Voi että sulla on ihania harrastuksia ! Mä harrastan itse myös ratsastusta ja salilla käymistä + laulamista .... Voisitko laittaa ainakin ratsastuksesta jotain materiaalia blogiin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä laitan, kamera on unohtunut kotiin tässä viimeaikoina kun on ratsastamaan mennyt :D Mutta tulossa on ;)

   Poista
 3. Superkivan näköinen asu jälleen kerran :)! Ja voi että mikä söpöliini tuo hauva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia♥ Ja eikös, ihan tekisi itsekin mieli hankkia tuollainen karvakamu, aika ei vain riitä... Onneksi on karvainen kummityttö :)

   Poista