sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Rome Photo Diary

Ihanaa sunnuntaita rakkaat lukijat ♥
Tämä viikonloppu mulla on mennyt sohvan pohjalla flunssassa, eikä tietokoneella istuminen ole kauheasti napannut. Tiedättehän, kipeänä silmät ja aivot väsyvät paljon nopeampaa. Nyt sunnuntaina kuitenkin olo on jo parempi, huomenna voi taas mennä koulunpenkille opiskelemaan. Tunnollinen opiskelija, kun sairastaa viikonlopuisin - harmi, ettei työssäkäyvän kalenteriin mahtuisi sairastamista lauantaisin. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon olen tänä syksynä jo sairastanut. Pitänee palata tähän aiheeseen myöhemmin, mutta nyt palataan taas siihen alkuperäiseen asiaan: Ensimmäiseen Rooma-postauksen!

Kuvia reissusta minulla on ihan kauheasti (rehellisesti yli 1000), joten tästä ensimmäisestä postauksesta tulkoon tällainen pieni Photo Diary. Tiivistelmä reissusta muutamien kuvien muodossa.

jouIMG_5642 jouIMG_5616 perhe1 jouIMG_5626 jouIMG_5799 tee1jouIMG_5717 jouIMG_5978 jouIMG_6046 jouIMG_6071 rooma2 jou20151015_150325 rooma1

Palaillaan tarkempiin reissutunnelmiin ensi viikolla! Ensi viikolla on myös luvassa jotain todella jännää ja erilaista. Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa kyseisestä aiheesta, joten stay tuned - ei ihan kevyintä materiaalia. Voisin jopa väittää, että tulossa on ehkä raskainta tekstiä koko blogihistorian ajalta. 

Huhuh ihan jännittää, millaisen vastaanoton kyseinen postaus tulee saamaan. Pääsette sukeltamaan hyvin vahvasti mun tunteisiin ja ajatuksiin. Pelottavaa sinänsä, sillä siellä ruudun toisella puolella on ihmisiä, joita en mitenkään tunne. Näin henkilökohtaisen jutun avaaminen on ollut jo pitkään mielessä, mutta nyt tuntuu siltä, että on oikea aika. 


Ensi viikkoon siis!♥
Aikooko joku muuten katsoa tänään World War Z-leffan?

~Taru

10 kommenttia:

 1. Ah upeita, tuli ikävä Roomaa! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kanssa kun muokkaili näitä, tahdon takasi!

   Poista
 2. Waau miten upeuta kuvia Taru! Mä haluuun kans Roomaan <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Roomassa kannattaa kyllä ehdottomasti käydä ;)

   Poista
 3. Ooo ihania kuvia, todella kaunis Rooma! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kirkkaita värejä kuvissa! :) Ja ai hitto miten nätti kuva sinusta tuo mustavalkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosiaan tuossa isommassa mustavalkeessahan on siis mun pikkusisko, mutta varmaan tarkoitit tuota pikku kuvaa kollaasissa`? :D

   Poista