keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Sinä päivänä kun mä en enää rakasta tätä

Valkoinen collegepaitani tekee joka syksy uuden paluun pukeutumiseeni. Jotenkin en osaa käyttää tuota paitaa esimerkiksi keväisin niin hyvin kuin syksyllä, syytä tähän en osaa sanoa. Tottakai käytän paitaa silloin tällöin myös muulloinkin kuin syksyllä, mutta muulloin paita ei miellytä omaa silmää niin paljoa kuin syys- ja joulukuun välissä. Tämä on ilmeisesti tällainen kausivillitys minulla.

jouIMG_6258

Sweatshirt - Gina Tricot / Jeans - Pieces / Boots - Migant / Bag - Michael Kors / Watch - JetSet

asu2110
jouIMG_6216 jouIMG_6238

Rooman reissulta tosiaan on nyt kotiuduttu ja nämä viikon ensimmäiset päivät olivat kyllä aikamoista hulinaa. Tuntuu, ettei aika riitä mihinkään! Onneksi kuitenkin tänään sain ison osan hommista taakseni ja perjantaina pitäisi olla jo hyvin paljon To Do-listan hommista valmiina. Noh, sitten on kuitenkin perjantai ja lauantai taas töitä, sunnuntaina ehkä ehtii rentoutua. Toivottavasti. 

Alan pikku hiljaa olemaan uupunut tähän gepardilifestyleen ja kaipaan enemmän vapaa-aikaa. Koulu verottaa aikaa hyvin paljon myös tuntien ulkopuolella ja työt stressaavat paljon. Vaikka pidinkin ravintolatyöstä tavallaan ihan jonkin verran, en koe enää töihin menoa niin kivana kuin esimerkiksi vuosi sitten. Vuosi sitten työpaikkani oli minulle kuin toinen koti.

Pidän työstäni. Pidän asiakaspalvelutyöstä ja tunnen olevani tehokkain kiireen ja stressin keskellä. Olen hyvä tarjoilija, kenkä ei purista siitä, ettenkö työnkuvastani pitäisi. Ongelmana on ehkä enemmänkin tämä työ+koulu yhdistelmä sekä jotenkin työpaikastani on hävinnyt se kotoisa tunnelma. Ehkä fiilis on sellainen, etten kuulu enää sinne. Tiedättehän, porukassa ei ole mitään isoa vikaa eikä työssä, mutta jokin mättää. Tavallaan tuntuu, ettei enää kuulu porukkaan. Tavallaan tuntuu, että on kasvanut pois sieltä.

Olen kuitenkin päättänyt ottaa töiden suhteen rauhallisesti - enkä ota lopputiliä noin vain. En hamua kauheasti töitä ja pärjään mieluummin vaikka vähemmällä kuin kuluttaisin itseni loppuun sellaisella työllä, jota en rakasta. Tiedättekö Junon biisin Sinä päivänä lopetan? Siinä lauletaan minusta hyvin: Sinä päivänä kun mä en enää rakasta, tätä - Kun mä teen vaan rahasta, tätä - Sinä päivänä lopetan, lopetan. 
Näin sen kuuluisi mennäkin.


Onko siellä puolella ruutua ketään, jolla on ollut joskus samoja tunteita töistä?
Jakakaa kokemuksia mulle vertaistukena!

~Taru

12 kommenttia:

 1. Ihana asu ♡♡♡ Toivottavasti sun työ ei ole sulle kovin rankkaa vaikka sanoit että ei mitään isoa vikaa ole :/ Tsemppiä töihin ja opiskeluun ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru♥ Työt ovat siis musta ihan jees, mutta opiskelut + työ ei oo hyvä yhdistelmä :/

   Poista
 2. Ihana tuo paita <3 Jotenkin itsekin tykkään käyttää valkoista paljon enemmän syksyisin ja näin loppuvuodesta, kuin vaikka silloin keväällä! :D Miulla on ollut hieman samanlaisia fiiliksiä välillä töiden suhteen. Työporukkamme on ihan huippu, siinä ei ole valittamista - uskon ehkä enemmän että tämä lama-aika vaikuttaa eniten siihen jaksamiseen kun täytyy oikeasti tehdä töitä sen eteen että asiakkaat ostaisivat juuri meiltä. Ja se taas johtaa siihen inhottavaan tuputtamis-fiilikseen, jota itse en mieluummin haluaisi tehdä. Kun jotain yrittää liikaa, siitä alkaa pikkuhiljaa mennä maku, ja välillä töissä tuntuu juurikin siltä :/ Voi kun tämä taloustilanne pian paranisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se valkoinen piristää muuten pimeää aikaa tai jotain? :D Ja oon kanssa samaa mieltä, että taloustilanne näkyy töissä, myös siinä ettei asiakkaatkaan ole enää niin iloisia, kun ruoka kuitenkin maksaa ja se osuus on jokaisen kukkarosta tässä tilanteessa isompi kun ennen. Lisämyyntiäki on vaikeampi tehdä, kun ei ihmiset halua käyttää rahaa niin helposti. Pakko vaan (yrittää) hymyillä :D

   Poista
 3. Mä en yleensä käytä paljoa valkoista, kai, mutta nyt syksyllä yksi suosikkivaatteista on ollut valkea collegetakki joten jotain samansuuntaista on sen suhteen havaittavissa :D Vitsi sulla on kyllä kauniit kasvot, ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruseni ♥ Ja kiitos hei näistä kuvista kanssa!

   Poista
 4. Ihanan rennonnäköinen toi valkoinen paita :) se on kyllä haastavaa välillä käydä duunissa ja koulussa yhtä aikaa, kun aikaa muulle ei meinaa enää oikein löytyäkään. Toivottavasti tilanne paranisi ja löytäisit jonkun hyvän ratkaisun nykyiseen tilanteeseen :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja tosiaan kun yrittää tehdä koulun kunnolla, niin työt kärsii ja päinvastoin. Hankalaa :D

   Poista
 5. Samaistun tuohon työasiaan täysin!!! Ja asusta sen verran että on ihana ! <3

  VastaaPoista
 6. Tiedän hyvinkin mitä tarkoitat tuolla työ asialla. Mulla oli loppukeväästä ihan sama tilanne. Saman konsernin sisällä oon vieläkin, mutta vain eri toimipisteessä. Se helpotti ja nyt olen taas viihtynyt erittäin hyvin töissä �� Tsemppiä kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin itsekin just ns. "talon sisällä" vaihtaa paikkaa jos vaan mahdollista. Kuitenkin oon vielä nuori ja kaipaan vaihtelua, niin se tekisi enemmänkin kuin hyvää :)

   Poista