torstai 12. marraskuuta 2015

Grey Weather, Grey Outfit

Viimeiset päivät ovat olleet todella harmaita. Täällä Kuopiossa ainakin vettä on tullut taivaalta jonkin verran, mutta suurimmaksi osaksi sää on ollut sellainen harmaa ja tihkusateinen. Huomaan hyvin virkeyseron tällaisella harmaalla säällä verrattuna aurinkoisiin päiviin. Aamuisin herääminen on tuskallisempaa ja koulunkin jälkeen väsyttää paljon enemmän, kun koti on hämärä ja meiltä puuttuu vielä kaikki pehmentävät osat sisustuksesta.

Ennen joulua mulla on taroitus saada kämppä siihen kutoon, että voin sitä teillekin esitellä. Mainittakoon, että työhuone alkaa olla oikeasti tosi valmis jo, muissa huoneissa (etenkin olohuoneessa) on vielä työtä sisustaa. Jotex.com tulee olemaan kovassa käytössä, sieltä löysin ihan tosi paljon kaikkea kivaa. Miten en ollut tuota ihanaa sisustusverkkokauppaa aiemmin huomannut? Kiitos Viivi vinkistä!

grey2 grey1

Beanie - Gina Tricot / Sweater - Brandy♥Melville (J. Galt USA) / Pants - Freddy Wr. Up / Boots - Migant / Bag - Michael Kors

jouDSC_0057 jouDSC_0036
Kuvat: Kata

Päivät ovat olleet koulussa hyvin vaihtelevan pituisia. Eilen koulupäivän pituudeksi kertyi 8 tuntia, kymmenestä kuuteen armotonta opiskelua, kun taas huomenna koulua minulla on vain kaksi tuntia. Etenkin pitkinä päivinä haluan asuni olevan sellainen, että a) viihdyn siinä koko päivän tuntematta itseäni rumaksi ja b) se ei purista tai kiristä mistään. Toisin sanoen, mukavuus on taas tapetilla.

Aamuisin saan itselleni aina ihan kauhean kiireen aikaiseksi ja suihkussa on turha toivoakaan päästä käymään. Jos tukka näyttää likaiselta tai ulkona tulee tapansa mukaan paljon vettä, pipo pelastaa päivän. Hiukseni lytistyvät totaalisesti kosteudessa, niistä tulee lättänät ja kiharoiden pysymisestä saan vain unelmoida. Enkä todellakaan jaksa aamuisin kihartaa hiuksia, jos koulu alkaa ennen kello kahtatoista. Näin ollen olen ihan hullantunut pipoihin ja isoihin collegepaitoihin, niistä tulee vain ylimukava (ja söpö ♥) combo!


Mitkä ovat teidän lemppariasut koulussa?
Oletteko tekin mukavuuden perässä pitkinä päivinä?


~Taru

6 kommenttia:

 1. Voi kun olisi koulua niin saisi jollain lailla laittautuakin arkena:') Silloin tällöin, varsinkin pitkinä päiviä tulisi varmasti pukeuduttua mukavan rennosti, mutta tyylikkäästi. Tämä on kyllä ihan mahtavan suloinen look ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu on kyllä siitä hyvä, että tulee laittauduttua :) Kiitos Muru♥

   Poista
 2. Täytyy käydä tsekkaan toi jotex.com :D

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, näyttää just mukavalle! ♥ Farkkujen kanssa asu pysyy kuitenkin siistinä :) Mä oon nyt oikein urakalla hengaillut mustissa farkuissa ja pehmoisessa neulepaidassa, mutta joinain päivinä sitten taas (kun oli vielä lämpöisempää) tuli pukeuduttua vähän hienommin kouluun ja mies jonkun kerran totesinkin että aika hienona olen kouluun lähdössä ;D Siihen sitten vaan totesin että minnekkä muualle mä laittautuisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niimpä :D On välillä kyllä kiva näyttää koulussa hyvältä ja taas vastapainona pukeutua mukavammin! ♥

   Poista