sunnuntai 7. helmikuuta 2016

GOOM 2016

Otsikko kertookin kaiken oleellisen - jos on yhtään käsitystä GOOM-risteilystä. Maanantaina lähdimme tyttöjen kanssa GOOM 16-opiskelijaristeilylle, jossa tuli bailattua ihan olan takaa. Ihan kauheita kaatokännejä ei vedetty, mutta tanssittiin koko yö, kuunneltiin JVG:tä, Antti Tuiskua, Wiuhahdettiin ja pidettiin ihan järjettömän hauskaa! Taidettiin mennä Suomen aikaa aamu seitsemän aikaan hyttiin ottamaan pienet torkut ennen aamupalaa. Aamupalalle ei tosin koskaan päästy, koska nukuttiin tunti liian pitkään (hölmöt ei tajunnut että laivalla eletään Suomen aikaa ja puhelin elää Ruotsin...).

GOOM2 GOOM1

Tiistaina menoa jatkettiin bussibailuilla, jotka innoittivat hankkimaan keskiviikon Kuopion Haalaribileisiin liput. Pakkohan sitä oli päästä tanssimaan ja kuuntelemaan JVG:tä toisen kerran samalla viikolla! Kaikenkaikkiaan siis hyvin bailupainoitteinen alkuviikko, onneksi näin ei tarvitse kovin usein olla menossa. Bailaaminen on kyllä todella hauskaa ja läpi yön tanssiminen on ehkä ihaninta, mitä tiedän - kunhan ei liialla alkoholilla iltaa pilaa. Paljon kivempi on muistaa, mitä on tapahtunut ja kuinka hauskaa on ollut. Väsymys on paljon kivempi kestää kuin krapula.

HB2 GOOM3 GOOM4 HB1

Tässä vaiheessa ei voi oikein sanoa muuta kuin KIITOS. Kiitos Sannalle, Riikalle ja Emmille huikeasta alkuviikosta. Tuskin olisi ilman teitä tullut ikinä lähdettyä tuolle reissulle. Pitää katsella, josko sitä ensivuonna uskaltaisi uudestaan GOOMeille! Suosittelen lämpimästi kaikille opiskelijoille, ette varmasti kadu. Tai ainakaan me ei kaduttu. Ajateltiin jo, että niinköhän sitä kykenee koko laivamatkan tanssahtelemaan. Mutta voi morjens että jaksettiin, eikä oltu edes piloilla reissun jälkeen :D

Loppuviikko tässä menikin sitten sairastaessa. Torstai-iltana pamahti kuume, joka ei vaan ota laskeakseen. Huomenna pitää lähteä käymään lääkärissä jos tämä ei mene ohi, sillä 39 asteen kuume tekee minusta aivan höperön. Onneksi nyt on kuume jo hieman laskenut! Toissapäivänä tuli lauleskeltua pientä veturia ja taju meinasi lähteä aina pystyssä. Jospa ei olisi influenssaa, eikä kestäisi kauaa. Kerrankin kun olisi ollut vapaa perjantai, niin se sitten menikin sairastaessa - oivoih.


Onko täällä muita, ketkä olette käyneet GOOM-risteilyllä? ♥


~Taru

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan hauskalta reissulta! :D ..Harmi vaan kun tulit niin kipeeksi, toivotaan pikaista paranemista!! ♡

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä hauska! Tämä sairaus taas ei, mutta influenssalle ei oikein voi mitään :( Mitäs en ottanu rokotetta :D

   Poista
 2. Kivalle kuulostaa risteily! :D ja hei koitahan parannella ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :) En malta oottaa ku pääsee takasi treenaa :(

   Poista
 3. Koitahan parantua ♥ :) Hyvä kuitenkin että tauti iski vasta reissun jälkeen, niin oot jaksanut juhlia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän ♥ No joo, oli kyllä hyvä :D Se on kyllä, kun on paljon porukkaa samassa tilassa että taudit leviää ku tulipalo kuivalla säällä...

   Poista