perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kylmästä lämpimään

Ja taas reissussa! Täällä kertaa kohteena on mulle ihan uusi kohde, nimittäin Dubai! Saavuttiin tänne lämpöiseen perjantai aamuna ja ensimmäinen päivä tuntui oikeasti melkein viikolta. Ei siis millään huonolla tavalla, tuli vaan nähtyä enemmän kuin koskaan noin lyhyessä ajassa. En ollut aiemmin koskaan nähnyt oikeita pilvenpiirtäjiä, majoittunut näin upeaan asuntoon kun nyt, reissannut Juhon ja hänen perheensä kanssa, käynyt Mall of Emiratesissa, nähnyt hiihtokeskusta muualla kuin ulkona, ollut eksyneen taksikuskin kyydissä, shoppaillut ja ottanut aurinkoa saman päivän aikana. Tosin kahta viimeistä lukuunottamatta kaikki olivat ihan uusia juttuja minulle. 
Torstaina lähdettiin kuuden aikaan illalta Kuopiosta lentäen Helsinkiin ja Helsingistä jatkettiin Dubaihin yhdeksän maissa. Täällä oltiin siis aamu viideltä ja asunnolle tultiin yhdeksän maissa. Eilen illalla oli ihan pikkaisen väsy!
jouDSC_0111
Sweater - Lindex / Jeans - Pieces / Shoes - DinSkojouDSC_0139

Kuvat: Viivi
Sellaista tänne! Kuvat eivät nyt oikein sovi Dubain hypettämiseen, mutta näitä vilpoisia kuvia katsellessa ei kyllä mieli halaja takaisin Suomeen. Tuolloin kuvia ottaessa pakkasta oli muistaakseni -20 astetta ainakin ja Viivin kanssa otettiin todella pikapikakuvat. Täällä juuri nyt on lämmintä sellaiset +28 celsiusta, eli juuri sopiva mun keholle. Ja ai tätä aurinkoa! Jatkaisin hypettämistä, mutta kohta on lähtö Juhon sukulaisten luokse ottamaan aurinkoa ja grillaamaan. Meillä on myös kortit Riva-rantaklubille, jonne mennään kun ehditään. Pitää kyllä illalla käydä vielä jossain ostoskeskuksessa ostamassa aurinkorasvaa, sheiveriä, maksimekkoa ja rantsukengät jos vain sattuisi löytymään.

Oletteko te käyneet Dubaissa? Kertokaahan matkakokemuksenne kommentteihin ♥

~Taru

10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! ♥ Toivottavasti reissu sujuu hyvin, kuulostaa ainakin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Reissu meni paremmin kuin hyvin!

   Poista
 2. Voi vitsi kun oot ihana nainen<3 hyvää reissua sinne ;)

  VastaaPoista
 3. Oij nää kuvat on niin huiput! ♡ ihanaa reissua sulle, nautiskelehan! :* ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvaajalle - jälleen ♥♥ Nautiskelin oikein kunnolla kyllä ♥

   Poista
 4. Voi vitsit oon niin kade.. ! Dubai on aivan ihana paikka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubai oli aivan superihana! Ylitti odotukset ♥

   Poista
 5. Mahtavaa reissua sinne suuntaan!♥ Meidänkin pitäisi lähteä poikaystävän kanssa Dubaihin jossain kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Voin suositella Dubaita todella lämpimasti, sitä paikkaa ei voi kuvailla positiivisesti kuin superlatiiveilla ♥

   Poista