keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

12 viikkoa, 12 kaupunkia.

Kaksitoista viikkoa. Niin monta kokonaista viikkoa minulla on koulusta lomaa jäljellä, kun tämän viikon laskee mukaan. Vaikka kesäni tuleekin koostumaan lähinnä töistä, kesäkursseista ja treenaamisesta, keksin itselleni kivan aktiviteetin ja tavoitteen tälle kesälle. Kaksitoista viikkoa ja kaksitoista kaupunkia. Eli näiden "loma" viikkojen aikana olisi tarkoituksena vierailla kahdessatoista eri kaupungissa (Kuopiota ei lasketa), yksin tai kaverin kanssa. Aika kunnianhimoinen tavoite, ottaen huomioon kuinka täyteen kalenterini saan vapaa-ajasta huolimatta.

InShot_20160606_093611

Olen reissannut Suomessa aivan säälittävän vähän. Perus Helsinki on kyllä käyty, mutta sielläkin aika samat paikat joka kerta. Turussa en ole koskaan käynyt enkä myöskään Oulussa. Tai noh, Turusta lähdin Goom-risteilylle, mutta sitä ei nyt lasketa. Mikkelissä olen pysähtynyt OnniBussilla ja Lahdessa ABC:llä. Tänä keväänä kävin ensimmäisen kerran Tampereella ihan kunnolla ja kuten tiesittekin, löysin sen kaupungin kanssa vahvan yhteyden (kuulostipa hassulta). Aion vielä sinne muuttaa, piste. Ja ihan yksin.

20160606_100935

Minulla on alustava suunnitelma kaupungeista, joissa aion käydä. En viitsi listaa tänne julkaista etukäteen kokonaan, koska sitten ärsyttäisi jos suunnitelmat eivät menekään niin kuin piti. Kaupungeista on nyt 1/12 käyty, ette varmaan sitten niin millään arvaa mikä kaupunki olikaan kyseessä! Vinkkailen kyllä lähempänä minne päin olen menossa seuraavan kerran! Olisi mahtavaa nähdä muitakin bloggaajia muista kaupungeista, ajattelinkin muutamalle ainakin laitella viestiä kesän aikana. 

InShot_20160606_100846

Alan olla jo aika varma siitä, että tästä kesästä tulee ehkä sittenkin oikeasti 
paras kesä ikinä.

10 kommenttia:

 1. Oo mikä tavoite, kuulostaa ihan tosi huikeelle! :) Ite on kyllä tullut aika useessa kaupungissa käytyä mutta ei kyllä olisi pahitteeksi vierailla itselle uusissa kaupungeissa! Nappaa mut mukaan kun oot jonnekin päin menossa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin napatakin, kunhan lähdet mukaan ;)

   Poista
 2. Voi miten siistiä!! Mä liikun niin harvoin täältä Etelä-Pohjanmaalta minnekkään, että olis kyllä hyvä itsekin haastaa itsensä tälläseen! :D Innolla odottelen missä kaikkialla tuut liikkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne suuntaan ainakin olen tulossa vielä! Kannattaa haastaa, tämä on aika haastava haaste mutta sitäkin hauskempi :D

   Poista
 3. Vau, kuulostaa ihan mahtavalta idealta :D! Britanniassa tuli toteutettua kuusi viikkoa ja kuusi kaupunkia, olisi hauska kokeilla myös kotimaassa itselle uusia paikkoja :)

  VastaaPoista
 4. Haastavaa, mutta mahdollista, jos tekee roatripin, jossa kiertää useamman kaupungin :) Itselläkin on jäänyt Suomi-matkailu vähälle, ellei kisamatkoja lasketa, mutta silloin ei ole hotellia ja kisapaikkaa kummoisempaa nähnyt (ABC-asemia liikaakin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roadtripiltä pitää kyllä tiivistää osa kaupungeista, muuten tulee kalliiksi tämä kesä :D joo ABC-asemia on täälläkin nähty aivan liikaa!

   Poista
 5. Ihan huikee idea! Mullakin on suunnitelmissa käydä vähintään yhdessä uudessa Suomen kaupungissa tänä kesänä, mutta toi kaupunki viikossa tahti kuulostaa kyllä upeelta! Turkua voin ainakin lämpimästi suositella, se on ihan huikea kesäkaupunki! <3 Itse haaveilen myös Savonlinnan ja Porvoon kesävisiiteistä, vaikka oonkin jo molemmissa paikoissa käynyt aiemminkin :)

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole käynyt kummassakaan vielä, pistän korvan taakse nämä ideat! Turusta oon kuullut paljon että se on upea kesäkaupunki :) Sullakin on hyvä tavoite, pidä siitä kiinni!

   Poista