sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

3 x KESÄTYYLI

Pitkästä aikaa päädyin Polyvoren pariin, tällä kertaa kesäisemmissa merkeissä kuin joulun alla. Olen shoppaillut itselleni kesävaatteita kohta enemmän kuin tarpeeseen ja vaatekaappi aivan notkuaa! Pitäisi siirtää talven neuleet muualle odottamaan käyttöä, jotta asukriisitkin helpottaisivat huomattavasti. Näissä kollaaseissa, jotka tosiaan loin Polyvorella, näkyy hyvin minun kesätyylini pähkinänkuoressa. Löytyykö teidän vaatekaapeista samantyylisiä vaatekappaileita tänä kesänä?

Sum2016-1
Jumpsuit - Esprit.fi / Sunnies - RayBan / Sandals - DinSko

Jumpsuit
Tarvitseeko edes perustella, miksi nämä ovat yksiä kesän ykkösvaatteita? Nämä ja maksimekot pelastavat kesäpäivän jos toisenkin, sillä näiden kanssa ei tarvitse miettiä mikä paita sopisi joidenkin pöksyjen kanssa. Koko paketti on näppärästi yhdessä vaatekappaleessa! Jumpsuitit ovat rentoja ja niissä pääsee jalatkin ruskettumaan (jos vain ruskettuisi). Aurinkorasvoissa suosin Nivean suihkutettavia aurinkorasvoja, sillä niitä ei tarvitse hangata iholle valkoisten raitojen pelossa.

Sum2016-2
Print Dress - Esprit.fi / Leather Jacket - Esprit.fi / Heels - Bianco

Printtimekko
Tämä minun kaapistani vielä toistaiseksi puuttuu, mutta asiahan korjaantuu aivan pian - lupaan sen. Juuri nyt mekko olisi hieman liian kylmä tällaiselle vilukissalle iltaterdelle, mutta muutama aste lisää lämpöä niin pärjäisin sukkahousujen kanssa loistavasti. Koska olen tunnetusti myös kassialma, löytyisi minun laukustani myös nahkatakki iltojen viileyttä varten. Nahkatakin paikkaa voisi myös korvata ihan musta neule tai jakku, jos nämä Suomen kesäillat viitsisivät hieman lämmetä. Tällä hetkellä terassille ei ole minulla ainakaan mitään asiaa ilman nahkatakkia!
Sum2016-3
Maxi dress - Esprit / Sandals - Michael Kors / Bracelets - Esprit / Clutch bag - Michael Kors

Maksimekko
Kesän juhliin maksimekko on varmaan täydellisin vaihtoehto monestakin syystä. Hellepäivinä ne eivät ole aivan liian kuumia ja viileän kelin yllättäessä alle voi vetäistä vaikka villahousut lämmittämään. Okei, ehkei villahousuja mutta paksummatkaan sukkahousut eivät alta näy. Tämä Espritin juhlava maksimekko on ihan täydellinen! Kukkateemaa tässä asussa jatkaa kultaiset söpöt ja hiukan tyttömäiset rannekorut. Miksei minulla voisi olla juhlia tulossa, joissa voisin tuollaista ihanuutta käyttää? Kaverit hoxhox, voisitteko mennä naimisiin tai jotain...


Mitäs tykkäätte? ♥

8 kommenttia:

 1. Oi oi kun tekis nyt mieli vetää oma kukkamaksi kaapista päälle mutta tuo keli ei oo ihan niin lämmin vielä :D Ihania kokonaisuuksia ♥

  VastaaPoista
 2. Kollaasit näyttää niin hyviltä, voisin pukea jokaisen kokonaisuuden päälle! ♥ Maksimekko on kyllä viileämmän illan pelastus, ja oikein juhlavakin jos tarve vaatii :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin että tykkäät <3 Maksimekot ovat parhaita, miten olen ennen viime kesää pärjännyt ilman yhtäkään?

   Poista
 3. Voisin ostaa noi kaikki! Ihania juttuja oot koonnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa <3 arvasinkin, että saattaisit tykätä!

   Poista
 4. Tuo maksimekko on aivan unelma <3 Voisin pukea päälleni vaikka kaikki nuo asukokonaisuudet, niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on<3 voi kun tulisi tuolle käyttöä !

   Poista