torstai 14. heinäkuuta 2016

Juhannus 2016 - HIMOS

Kylläpä Juhannuksesta on jo aikaa! 
Monissa blogeissa olen nähnyt jo juhannushehkutusta, ilmeisesti muillakin kuin minulla oli loistava juhannus. Itsellä kyseinen juhla kesti torstaista sunnuntaihin ja juhlapaikana toimi Himos. Nyt viimeistään onkin hyvä palata niihin tunnelmiin, joissa vietin elämäni ensimmäiset festarit. Kyllä, luit aivan oikein. Tämä tyttö ei ollut aiemmin käynyt festareilla.

Himos2016-1

Matkaseurana minulla oli Kata ja pari oikein mukavaa mieshenkilöä. 
Tosin, itsehän tein jo perjantaina pienimuotoisen leirinvaihdon koulukaverini leiriin. Loppuajan hengasinkin poikaporukan mukana ja en kyllä kadu! Ei sillä, että toisessa porukassa olisi ollut jotain vikaa, vaan koska sain niin paljon uusia tuttuja ja jopa kavereita noiden parin päivän aikana. Porukka otti minut mukaansa kyselemättä ja kukaan ei (ainakaan minun kuullen) valittanut seurasta. Enkä kyllä valittanut minäkään.

Juhannus oli kaikinpuolin ihan täydellinen. 
Voin koko sydämelläni suositella Himosta juhannuksen viettopaikkana, vaikka teltassakin! Aamuisin oli ihanaa kömpiä liian kuumasta teltasta ulos, juoda kulaus Jaffaa ja miettiä ottaisiko särkylääkkeen vai ei. Oli loistavaa herätä lastenlauluihin, joita viereisessä leirissä ja omassakin sitten myöhemmin soitettiin. Ihanaa oli päästä uuden porukan mukana heidän kavereiden mökille ja suihkuun. Otin päiväunet auringonpaisteessa ja jopa olut maistui yllättävän hyvältä. Itseasiassa opin juomaan juhannuksena olutta poikien takia, nyt voin jopa väittää pitäväni siitä. Oli hauskaa mennä aamukahville poikien kanssa ja soittaa matkalla Elefanttimarssia. Esiintyjätkin festareilla olivat aivan hyviä, mutta se fiilis jäi kyllä päällimmäisenä mieleen. Pienet taisteluarvet vaahtobileistäkään eivät haitanneet menoa. Kiitos kaikille ♥

Toivottavasti seuraava juhannus olisi yhtä ikimuistoinen ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti