sunnuntai 17. syyskuuta 2017

HIEKKAPAPERIA KURKUSSA

Taidan olla liian tunnollinen työntekijä.
Heti kun mulla alkoi viikonloppu, niin tulin kipeäksi. Ja olen täysin varma, että tämä syysflunssa tulee olemaan sitkeä. Kurkku on kuin hiekkapaperilla raastettu, lämpöä juuri sen verran että olo on paska ja yleiskunto tottakai niin kehno, että rappusissa on sydänkohtaus lähellä.

Olen pistänyt merkille sen, että rajut flussat menevät nopeammin ohi kuin pienet kuumeilut ja kurkkukivut. Jos saisin päättää, olisin mieluummin kerralla muutaman päivän kovemmin kuumeessa kuin useamman viikon pienessä ja vaihtelevassa flunssassa. Mökkihöperöidyn jo muutamassa päivässä, enkä meinaa malttaa levätä tarpeeksi tällaisessa olotilassa. Tahtoisin käydä shoppailemassa tai edes kahvilla, mutta tiedän niiden vain pidentävän tätä tautia.
nuha1
Superjuoma nuhaan: kiehauta inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa kuumassa vedessä - toimii!

Ketuttaa muutenkin ihan ylitsepääsemättömän paljon, sillä kolmen viikon päästä olen menossa Vaasaan Tradenologiaan, jonka jatkobailut perjantaina on Tropiclandiassa. Enhän minä olisi halunnutkaan yrittää saada muutamassa viikossa sitä bikinikuntoa osittain takaisin, mikä minulla oli joskus vuosi sitten. Tänä kesänä ei ihan kauheasti tarvinnut ajatella, miltä bikineissä näyttää.

Pahin virhe, jonka nyt voisin tehdä, olisi treenaaminen.
Muutaman kerran olen lähtenyt liian aikaisin sairastamisen jälkeen treenaamaan, eikä siitä koskaan ole ollut muuta kuin haittaa. Liikkuminen kuumeessa ei tosiaan ole terveellistä, joten muistakaahan tekin ottaa rauhallisesti flunssan yllättäessä. Tiedän, sohvalla peiton alla on tylsää, mutta se tekee sinulle vain hyvää. Näillä sanoilla koitan tsempata itseänikin, vaihtelevalla tuloksella.

Pakko siis jatkaa teen juomista ja strepsilsien imeskelyä (vaikka itse pidän enemmän Pafucineista), jotta mahdollisesti ensi viikolla olisi jo pienessä treenikunnossa ja työkykyinen.

EDIT: Kirjoittelin tämän postauksen torstaina, jolloin mun viikonloppu alkoi. Sain sitten melkein sen minkä toivoin, eli hieman kovemman kuumeen - joka ei nyt tunnu lähtevän siltikään laskuun. Olen aika satavarma, ettei ensiviikolla ole vielä asiaa salille tai kunnon treeneihin. Nytkin lauantaina minulla olisi ollut tosi siistit kuvaukset Sallan kanssa, mutta tämä tauti vei senkin ilon. Saapa nähdä, mitä alkuviikon työkuvioille käy.

Onko teilläkin vaikeuksia pysyä neljän seinän sisällä kipeänä?
Heittäkää tekemisvinkkejä kipeälle ja tylsistyneelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti